Η ηθοποιός, από το πρωί του Σαββάτου 22/06/2024 δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Αυτές τις ημέρες η Χριστίνα Παππά βρίσκεται στη Μύκονο, λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και εκεί γιόρτασε τα γενέθλιά της με την παρέα της.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Χριστίνα Παππά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με στιγμές από όλη της την ζωή.


Χριστίνα Παππά: Μεγάλωνα στα 16 μου, ένα παιδί

Συνόδευε με κείμενο το βίντεο με τις φωτογραφίες της, όπου απευθυνόταν στον ίδιο της τον εαυτό. «Μια φορά κ ένα καιρό πριν από πολλά χρόνια γεννήθηκε αυτό το κορίτσι, Χριστίνα και μεγάλωνε στα 16 της παιδί, τον πρίγκιπα της, Δημήτρη Παππά.

Τα χρόνια περνούσαν, η Χριστίνα μεγάλωνε αλλά η καρδιά της παρέμενε μικρού παιδιού, ο πρίγκιπας της γνώρισε την πριγκίπισσα του Άννα Μπεζάν και κάνανε στη Χριστίνα το ωραιότερο δώρο της ζωής της, τη Χριστίνα - Νεκταρία.

Το πολυτιμότερο δώρο της ζωής της. Έτσι λοιπόν αυτό το κορίτσι που μεγάλωσε έγινε γυναίκα, μαμά γιαγιά. Αλλά η ψυχή της παραμένει μικρού παιδιού και με άπειρη καλοσύνη. Χρόνια πολλά Χριστίνα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram η Χριστίνα Παππά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: