O ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κακοποίηση γυναικών, αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από την κακοποίηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με τα θύματα παρά με τους θύτες. Οι θύτες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει, είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και δεν πρέπει να υπάρχουν. Όποιος σηκώνει το χέρι του, "κόψιμο" και μεταφορικά και κυριολεκτικά».

Επίσης ρωτήθηκε επίσης, να πει την άποψή του για τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, αφού κατηγορήθηκε από κάποιους ότι «ξεπλένει» τον Λύτρα, λέγοντας πως «πλήττεται η καριέρα του», μετά την καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27amfjneuu1)
«Όποιος πει μια γνώμη, είτε καλή, είτε κακή, ξεκινάει ένα άλλο κύμα ανθρωποφαγίας. Μην καπηλευόμαστε τον πόνο του άλλου. Η Ζήνα ξέρει τι είπε, είναι εξαιρετική, με μεγάλη μόρφωση και κοινωνική προσφορά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος με το τι λέει», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική. «Επειδή είμαι ήδη στην αυτοδιοίκηση, μακριά από εμάς η πολιτική. Το στομάχι μας δεν είναι τόσο καλά εκπαιδευμένο και τα νεύρα μας. Η πολιτική είναι άλλο κομμάτι. Δεν περνάω τόσο καλά στα δημοτικά συμβούλια, μου αρέσει η ηρεμία. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί με την Ναταλί Κάκκαβα, αλλά συμπάσχω. Όταν μπλέκεσαι στα χωράφια άλλων, είναι δύσκολο. Και δεν είμαστε τόσο εκπαιδευμένοι, έχουμε μια ευαισθησία ρομαντική».