Το «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας βγήκαν ζωντανά, σήμερα του Αγίου Πνεύματος, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024. Μεταξύ των θεμάτων και η εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, για την οποία μίλησε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Ερωτευμένοι στον Πόρο -Οι φωτογραφίες πάνω στο σκάφος (Εικόνες)

Φαίνεται όμως ότι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη ήταν ενημερωμένη για το χαλαρό Σαββατοκύριακο του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά στον Πόρο, και προχώρησε σε ένα σχόλιο όλο νόημα, που έκανε τον παρουσιαστή να νιώσει άβολα.


Ματίνα Παγώνη: Σήμερα δεν είμαι στο νοσοκομείο

«Σήμερα δεν είμαι στο νοσοκομείο, εμείς είμαστε δημόσιο. Και είμαστε σπίτι μας» ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη, με τον Γιώργο Λιάγκα να τη ρωτάει γιατί δεν πήγε για μπάνιο.


Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε

«Εγώ πέρασα δύσκολο Σαββατοκύριακο κύριε Λιάγκα. Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε. Εγώ έμεινα σπίτι μου γιατί έκανα ένα μικρό χειρουργείο», απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

Γιώργος Λιάγκας: Το Σαββατοκύριακο πέρασα καλά στον Πόρο

«Περαστικά σας εύχομαι, ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό. Το χαμόγελό σας φανερώνει ότι είναι κάτι πάρα πολύ μικρό», αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και λίγα δευτερόλεπτα μετά πρόσθεσε ότι, «αντιπαρέρχομαι το σχόλιο για το Σαββατοκύριακο. Καλά πέρασα. Πήγα μία ημέρα στον Πόρο και από χθες το πρωί είμαι εδώ, γιατί είχαμε αγώνες πόλο με τον γιο μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: