Η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για να ευχηθεί στην κόρη της, Μαριτίνα, για τα γενέθλιά της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ντενίση δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της, συνοδεύοντάς τη με τρυφερές ευχές.

Στην ανάρτησή της, η ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη και την περηφάνια της για τη Μαριτίνα, αποκαλώντας την «θησαυρό» και «χαρά της ζωής» της. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Χρόνια πολλά στη Μαριτίνα μου!! Στον θησαυρό και τη χαρά της ζωής μου. Έχω ζήσει μεγάλες επιτυχίες και έντονες στιγμές ευτυχίας και είμαι ευγνώμων για όλα τα καλά που μου έχει χαρίσει η ζωή. Αλλά πάνω από όλα, είμαι ευγνώμων που απέκτησα ένα τόσο καλό παιδί. Είμαι περήφανη για αυτή και παρακολουθώ κάθε βήμα της με θαυμασμό, καθώς αγωνίζεται για να προοδεύει σε κάθε τομέα. Να σε χαίρομαι κοριτσάκι μου».

Με αυτή την τρυφερή ανάρτηση, η Μιμή Ντενίση μοιράστηκε με τους ακολούθους της την ιδιαίτερη στιγμή της οικογένειάς της, εκφράζοντας τα βαθιά της συναισθήματα για την κόρη της.

Δείτε την ανάρτησή της: