Στον Πόρο βρέθηκε στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει και να περάσει λίγο χρόνο μαζί, μακριά απ’ όλους και όλα. Ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός με τις αναρτήσεις τους στα social media έδειξαν ότι είναι μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο, αδιαφορώντας για τα δημοσιεύματα που θα ακολουθήσουν.

Το πρωί του Σαββάτου, η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκαν με τα μαγιό τους στην παραλία, ενώ στη συνέχεια έκαναν και τις βόλτες τους με το σκάφος του παρουσιαστή, όπου χαλάρωσαν κι έκαναν ηλιοθεραπεία. Σύμφωνα με όσους είδαν το ζευγάρι στο νησί, η Μαρία Αντωνά ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ του έβαζε συνεχώς αντηλιακό. Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι δεν κρύβει τη σχέση του, καθώς κυκλοφορεί δημόσια χωρίς να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Διαβάστε ακόμα: Ματίνα Παγώνη: Η ατάκα όλο νόημα στον Γιώργο Λιάγκα – "Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27a82jgnr2h)

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Μάλιστα, χθες το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ζωντανά η Ματίνα Παγώνη και δεν δίστασε να «πετάξει» μια σπόντα στον παρουσιαστή για τη Μαρία Αντωνά και το Σαββατοκύριακο που πέρασαν μαζί στον Πόρο: «Σήμερα δεν είμαι στο νοσοκομείο. Εμείς είμαστε Δημόσιο και είμαστε σπίτι μας. Εγώ πέρασα δύσκολο Σαββατοκύριακο, κ. Λιάγκα, εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε. Εγώ έμεινα σπίτι μου, γιατί είχα κάνει ένα μικρό χειρουργείο» είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Περαστικά. Ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό, αλλά το χαμόγελό σας φανερώνει ότι είναι κάτι περαστικό. Αντιπαρέρχομαι το σχόλιο για το Σαββατοκύριακο, καλά πέρασα... Πήγα μια μέρα στον Πόρο και χθες είχαμε και αγώνες πόλο, γιατί στους ημιτελικούς Ελλάδος ο Παναθηναϊκός πέρασε στην τελική φάση, τους κερδίσαμε όλους» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d282q2vehdm1)