H Κατερίνα Δαλάκα, o Ντάνιελ Νούρκα, Φάνης Μπολέτσης και o Γιώργος Γκιουλέκας, απόψε στις 21:00 θα βρεθούν στο Γαλάτσι και στον μεγάλο Ημιτελικό του Survivor 2024.

Μέχρι τότε όμως ας μάθουμε περισσότερα για τα βιογραφικά των παικτών που έφτασαν μια ανάσα πριν τον Τελικό του Survivor 2024.


Κατερίνα Δαλάκα

Η 31χρονη Πρωταθλήτρια Στίβου για άλλη μια φορά θα βρίσκεται στην τελική φάση του Survivor.

Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα γεννήθηκε στο Μόναχο και ζει στην Αθήνα. Μεγάλωσε σε αθλητική οικογένεια με γονείς γυμναστές και ιδιοκτήτες σχολής τάε κβο ντο. Στα έξι της χρόνια την κέρδισε ο στίβος, μέσα από τον οποίο μετρά στο βιογραφικό της δεκάδες διακρίσεις.

Survivor 2019 | Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μεγάλη νικήτρια του Survivor

Η επιτυχημένη αθλήτρια έχει μεγάλη ιστορία στο Survivor. Συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης το 2018, επέστρεψε δυναμικότερα το 2019, όπου και κατάφερε να νικήσει, μπήκε στο Survivor All Star ενώ η φετινή της συμμετοχή είναι και η τέταρτη κατά σειρά. Θα καταφέρει η Κατερίνα Δαλάκα να κερδίσει ξανά την πρωτιά;



Ντάνιελ Νούρκα

Ο Ντάνιελ Νούρκα έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Ο 28χρονος Ντάνιελ Νούρκα γεννήθηκε στην Αλβανία και σε ηλικία 5 ετών μαζί με τους γονείς του ήρθε στην Ελλάδα. Στην αρχή είχε έρθει μόνο ο πατέρας του και στη συνέχεια, ήρθε όλη η οικογένεια, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα χαρτιά τους.

Ο Ντάνιελ μας μιλάει για την καταγωγή του, την οικογένεια του και το επάγγελμα του ηθοποιού



Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο Κιάτο, ενώ στα 18 αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα για να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών. Οι δύο μεγάλες του αγάπες είναι η υποκριτική και το ποδόσφαιρο, ωστόσο οι συγκυρίες για αρκετό καιρό δε του επέτρεπαν να ασχοληθεί με αυτά.

Ντάνιελ Νούρκα


Τελικά αποφάσισε να γραφτεί σε μια σχολή υποκριτικής και εκ τότε όλα πήραν τον δρόμο τους.

Ντάνιελ Νούρκα

«Ως ηθοποιός έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για λίγο μια διαφορετική ζωή. Σε μία ζωή πολλές διαφορετικές ζωές. Είναι μαγικό να καταφέρεις να μπεις στο ρόλο και να γίνεις κάποιος άλλος, έστω κι αν αυτό είναι για μία - δύο ώρες. Να ταξιδεύεις μέσα στις ζωές των άλλων σ’ έναν κόσμο που πλάθει κάποιος άλλος», είχε πει ο Ντάνιελ Νούρκα σε συνέντευξή του στο «Down Town».


Φάνης Μπολέτσης

Ο 27χρονος φιναλίστ του Ημιτελικού Φάνης Μπολέτσης δηλώνει Business Development Manager, ενώ ξεχώρισε από τις πρώτες ημέρες συμμετοχή του στο Survivor 2024.

Το «ερωτικό πρέσινγκ» που δέχεται ο Φάνης,η προτίμησή του στα «ελληνικά αφεψήματα» και ο Χριστόφορος


Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του 27χρόνου Φάνη Μπολέτση εκδηλώθηκε από νεαρή ηλικία. Μόλις 18 ετών εγκατέλειψε την Ελλάδα για την πρωτεύουσα της Αγγλίας με στόχο να σπουδάσει Οικονομικά. Παίρνοντας το πρώτο του πτυχίο, η ακαδημαϊκή του πορεία συνεχίστηκε με μεταπτυχιακό στο Management Finance στο φημισμένο UCL.

Φάνης Μπολέτσης


Στα 27 του πια, εργάζεται ως Business Development Manager στις επιχειρήσεις που διατηρεί η οικογένειά του. Είναι λάτρης των ομαδικών αθλημάτων παίζοντας, ποδόσφαιρο σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο, beach volley και polo ενώ τα καλοκαίρια επιδίδεται μανιωδώς σε καταδύσεις.

Φάνης Μπολέτσης



Γιώργος Γκιουλέκας

Ο 29χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Γκιουλέκας είναι από τη Θεσσαλονίκη, και ανήκει στους παίκτες – προσθήκη του Survivor 2024, καθώς μπήκε στο παιχνίδι, λίγο καιρό μετά την επίσημη πρεμιέρα του φετινού κύκλου.

1-giwrgos-gkioulekas-1

Είναι απόφοιτος της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ιδρυτής δικού του e – Shop με αντρικό ρουχισμό, ενώ συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις ως εθελοντής. Στα 25 του χρόνια ταξίδεψε στην Τανζανία όπου βοήθησε να χτιστούν σπίτια για τις γυναίκες ενός χωριού.

Θα καταφέρει ο Γιώργος Γκιουλέκας να εξασφαλίσει τη δική του θέση στον αυριανό τελικό του Survivor 2024;

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Survivor | Trailer – Ημιτελικός & Μεγάλος Τελικός Live | 25-26/06/2024