avatar

Στάσου πλάι μου
Κώστας Ορκόπουλος

Αναστασία Γιούσεφ στα Παραπολιτικά: "Eχω χορέψει για τον Τραµπ"

Η χορεύτρια μιλάει στο "S" για άλλους και για όλα

Η σεξουαλική παρενόχληση, η διαρροή φωτογραφιών, οι επώνυμοι και η ατάκα "αστεράκια μου"

giousef
Η γνωστή χορεύτρια και µοντέλο Αναστασία Γιούσεφ αποκαλύπτει στο «Secret» το παρασκήνιο της περιπέτειας που είχε, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες της χωρίς τη συγκατάθεσή της από ιδιοκτήτη µαγαζιού όπου εµφανίστηκε.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στις δυσκολίες της «νύχτας» για µια γυναίκα, στη γνωριµία της µε τον Λευτέρη Πανταζή και στους διεθνούς φήµης επωνύµους για τους οποίους έχει χορέψει.

Τι ακριβώς έχει γίνει µε την υπόθεση διαρροής των φωτογραφιών χωρίς τη συγκατάθεσή σου;

Κάποιος που είχα πάει να χορέψω στο µαγαζί του τράβηξε φωτογραφίες από τις κάµερες ασφαλείας. Η κάµερα ήταν στην αποθήκη, όπου µε είχε βάλει να αλλάξω, και τις ανέβασε στο Instagram σε διάφορα sites.


Πώς ήρθε σε γνώση σου;

Ο µάνατζέρ µου τις βρήκε και µου τις έστειλε. Αισθάνθηκα ντροπή, στενοχώρια και οργή. Αποφάσισα, λοιπόν, να του κάνω µήνυση για εµένα και για όλα τα κορίτσια που έχουν δεχτεί αυτή τη βία. Γιατί περί βίας πρόκειται όταν διαρρέουν φωτογραφίες σου χωρίς τη συγκατάθεσή σου.


Εχεις δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση;

Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Χρόνια πριν, από µαγαζάτορα πάλι. Μόλις µε πήρε από το αεροδρόµιο, µε πήγε για φαγητό και µετά στο ξενοδοχείο. Μετά τον χορό, µόλις µε πήγε στο ξενοδοχείο, µε πρόφαση να φέρει τη βαλίτσα πάνω στο δωµάτιο, µου ρίχτηκε. Φυσικά, τον απέτρεψα και µε άφησε. Ως επαγγελµατίας, πήγα το βράδυ στη δουλειά µου, όµως στο συγκεκριµένο µαγαζί δεν ξαναπάτησα ποτέ.


Πώς λειτουργείς σε µια τέτοια περίπτωση;

Σε τέτοιες περιπτώσεις αγριεύω, νιώθω σαν άντρας. Γενικά, είµαι δυναµική, οπότε δύσκολα θα αφήσω κάποιον να µου κάνει κακό ή, αν θες, έχω σταθεί τυχερή. Οπως και να ’χει, όµως, όσο µαγκάκι κι αν είσαι, ακόµα και ένα ρίξιµο τέτοιου είδους σε προσβάλλει και σου χαλάει την ψυχή.


Πώς ξεκίνησες στον χώρο της showbiz;

Στον χώρο της showbiz ξεκίνησα κάνοντας εκποµπή στη Ρόδο. Εκεί γνώρισα τον Λευτέρη Πανταζή, όπου του είπα ότι είµαι χορεύτρια oriental. Οταν ήρθα στην Αθήνα, µε πήρε σε εκποµπές, σε µπουζούκια, ώσπου µε τα χρόνια προχώρησα, έκανα τις δικές µου δουλειές και εξελίχθηκα στον χώρο.

Ποιο είναι το χειρότερο που έχει ακουστεί για σένα;

Εχω ακούσει πολλά άσχηµα για µένα, όπως ότι πουλάω το κορµί µου, πράγµα που ποτέ στη ζωή µου δεν έκανα. Εχω ακούσει αισχρά σχόλια, µέχρι και κατάρες, αλλά έχω γερό στοµάχι και ξέρω ότι οι haters είναι ένα µέρος της επιτυχίας µου, γιατί αυτού του είδους οι άνθρωποι βρίζουν και δείχνουν κακία σε οποιονδήποτε επιτυγχάνει κάτι. Αρα, εφόσον έχω πολλούς από αυτούς, είµαι επιτυχηµένη (γέλια).

Εχεις χορέψει για επωνύµους; Μπορείς να µας πεις ονόµατα;

Εχω χορέψει για πολλούς επωνύµους, όπως ο τότε Αµερικανός πρόεδρος Τραµπ, σε πάρτι της κυρίας Μαριάννας Λάτση. Γενικά, σε µεγάλα πάρτι που έχουν κάνει γνωστοί επιχειρηµατίες και, φυσικά, δίπλα σε πολλούς τραγουδιστές, όπως ο Λε-Πα.

Πώς είσαι στα προσωπικά σου; Είµαι πολύ καλά στα προσωπικά µου. Είµαι ευτυχισµένη. Εχω µια σχέση χρόνια, που όµως δεν θέλω να τη βγάλω στο φως της δηµοσιότητας.

Πώς προέκυψε η ατάκα σου «αστεράκια µου»;

Η ατάκα «αστεράκια µου» προέκυψε όταν ξεκίνησα να αποκτώ φήµη στα social media και να κάνω βίντεο. Εψαχνα µια λέξη που να ταυτιστεί µαζί µου, µια λέξη µε την οποία θα αποκαλώ τους φαν µου στα social και στα event µου. Τότε σκέφτηκα µια λέξη που µου ταιριάζει απόλυτα: «Αστεράκια µου». Είναι, άλλωστε, ο τρόπος που θέλω να βλέπω και να αποκαλώ τον κόσµο, µε έναν τρόπο που να τους κάνει να χαµογελούν, να τους ανεβάζει. Μου αρέσει να κάνω τον κόσµο χαρούµενο.


Δημοσιεύθηκε στο «Secret» των «Παραπολιτικών»