Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Oxford United Marcus McGuane φαίνεται να περνάει υπέροχα τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Marcus McGuane, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο από την EFL League One στην EFL Championship τη σεζόν 2021-22, δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνουν να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη Μύκονο.

Στις φωτογραφίες, ο Marcus McGuane φαίνεται να χαλαρώνει στην παραλία, να πίνει ποτά σε beach bar και να κάνει βόλτα με σκάφος. Φαίνεται επίσης να απολαμβάνει την παρέα φίλων και της οικογένειάς του.

Ο Marcus McGuane δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της Premier League που έχει επισκεφθεί τη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι. Άλλοι παίκτες που έχουν εντοπιστεί στο νησί περιλαμβάνουν τους Jack Grealish, James Maddison και Declan Rice.

Η Μύκονος είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους ποδοσφαιριστές, χάρη στη ζεστή της θάλασσα, τα πολυτελή ξενοδοχεία και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή. Το νησί διαθέτει επίσης μια σειρά από εστιατόρια υψηλής ποιότητας, όπου οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν γεύματα με θέα στη θάλασσα.

Φαίνεται ότι ο Marcus McGuane απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές του στη Μύκονο. Μετά από μια κουραστική σεζόν, ο 25χρονος αξίζει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες του πριν επιστρέψει στην προπόνηση για την επόμενη σεζόν.

marcus-mykonos__2_
marcus-mykonos__3_
marcus-mykonos__4_
marcus-mykonos__5_
marcus-mykonos__6_
marcus-mykonos__1_