Μυστικός γάµος στην οικογένεια Λαιµού. Ο Αντώνης Λαιµός ενώθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων µε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρία Γαβαλάκη, χαροποιώντας ιδιαίτερα την αδερφή του, Λουκία, η οποία έχει ζήσει τη σχέση τους καρέ-καρέ. Κυριολεκτικά. Το ζευγάρι είναι µαζί την τελευταία δεκαετία, ζει κάτω από την ίδια στέγη και αποφάσισε να επισηµοποιήσει «επιτέλους», όπως µας µεταφέρουν φίλοι τους, τον δεσµό του. Τα µέλη του ελληνικού εφοπλιστικού λόµπι του Λονδίνου ενθουσιάστηκαν µε το χαρµόσυνο γεγονός, ενώ και η πεθερά της Ρίας, η Βρετανίδα αριστοκράτισσα Πένυ Λαιµού, «πετάει». Αλλωστε, τη Ρία, έπειτα από τόσο µεγάλο διάστηµα που είναι µε τον γιο της, τη θεωρεί όχι απλώς νύφη, αλλά φίλη της.

Τόσο το ζευγάρι όσο και οι υπόλοιποι από τον στενό τους κύκλο δεν θέλησαν να γνωστοποιηθεί η ηµεροµηνία, η ακριβής ώρα και ο τόπος τέλεσης του Μυστηρίου, ακριβώς για να µη δώσουν λαβές για σχόλια.


gamos_laimos
Η Πένυ Λαιμού (πίσω), ο Αντώνης Λαιμός και η Λουκία Λαιμού με τη Ρία Γαβαλάκη (δεξιά)


Η διάσημη αδερφή του Αντώνη Λαιμού

Και για να µη συρρεύσουν παπαράτσι και φωτορεπόρτερ. Εµείς µάθαµε ότι η Λουκία, που είναι η πιο γνωστή της οικογένειας, καθώς έχει συµµετάσχει και σε ριάλιτι χορού (η συγκεκριµένη τέχνη είναι η αδυναµία της, εξάλλου στο παρελθόν διατηρούσε και δική της σχολή χορού µε µια εκπληκτική οµάδα), φορούσε υπέρλαµπρη δηµιουργία Αngelique. Οσο ο αδερφός της περίµενε τη Ρία, κρατώντας τη νυφική ανθοδέσµη της, δεν έφυγε σχεδόν λεπτό από κοντά του. Ενθουσιασµένη, µε τη σειρά της, µοιράστηκε τα χαρµόσυνα νέα µε τους πολύ οικείους της. Τσεκάροντας τα stories της στο Instagram, καθώς έχει «ανοιχτό» προφίλ, διαπιστώνει κανείς τη χαρά της, αφού µε τη Ρία είναι επιστήθιες φίλες. Η νύφη έχει εκρηκτικό ταµπεραµέντο και ανατρεπτικό χιούµορ, κάτι που καθίσταται σαφές από τις ελάχιστες φωτογραφίες, «ανοιχτές» σε όλους, που θα δει κανείς στον λογαριασµό της στο Facebook: Εχοντας ποστάρει λήψη µε τη Λουκία και τον άντρα της, όταν ήταν παιδιά, σχολίασε, διασκεδάζοντας την ούτως ή άλλως fun εικόνα: «Τον τροµοκρατεί από όταν ήταν παιδιά. Τόσο γλύκες».

Το συγκινητικό κοµµάτι στο wedding story

Ο γάµος έλαβε χώρα στην Ελλάδα, στις 10 Ιουνίου, και ακολούθησε δεξίωση classy, µε πλουσιοπάροχα εδέσµατα για τους καλεσµένους τους. Ενώ η Λουκία αφιέρωσε στον αδερφό της το κοµµάτι «Count on me» (Να µε υπολογίζεις) του Μπρούνο Μαρς. Η Ρία Γαβαλάκη είναι digital creator, ασχολείται και µε το µάρκετινγκ, διατηρεί το Studio Gavalaki, ενώ, όπως και η Λουκία, έχει ξεχωριστή σχέση µε τη µόδα. Την εµπνέουν και τα περισσότερο εκκεντρικά κοκτέιλ και τα πιο µινιµαλιστικά outfits, ανάλογα τη διάθεσή της. Με τον Αντώνη σχεδόν πάντα κυκλοφορούν µαζί, πλην όµως σε χώρους όπου σπανίως βρίσκονται φωτογράφοι, καθώς δεν επιδιώκουν οι προσωπικές τους στιγµές να καταγράφονται από οποιονδήποτε δεν επιθυµούν οι ίδιοι. Τα προφίλ αµφότερων είναι κλειστά στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης και δύσκολα κάνουν add, πολύ περισσότερο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν προσωπικά. Αξίζει να προσθέσουµε ότι ανάµεσα σε αυτούς που πρώτοι ευχήθηκαν στη Λουκία για το ζεύγος ήταν η Λάουρα Νάργες. Και για το τέλος, γιατί υπήρξε και συγκινητικό κοµµάτι στο wedding story, όλοι σκέφτηκαν τον αείµνηστο Μάρκο Λαιµό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προ δεκαετίας...

Αγαπημένα αδέρφια

Τα αγγλοτραφή αδέρφια κυκλοφορούν πολύ συχνά µαζί, οι επιρροές τους από τη Μεγάλη Βρετανία είναι εµφανείς στο lifestyle τους, ενώ στην Αθήνα τούς συναντά κανείς στα νότια προάστια. Η δε οικογενειακή βίλα µεταξύ Αναβύσσου και Σαρωνίδας είναι πραγµατικό κόσµηµα. Και οι δύο εργάζονται από πολύ νεαροί, µε τη Λουκία να έχει αποφασίσει να ανεξαρτητοποιηθεί από µικρή ηλικία, οπότε και ξεκίνησε να δουλεύει. «Για µένα η δουλειά δεν είναι ντροπή, είναι τιµή. Από την περιουσία του πατέρα µου δεν έχω αγγίξει ούτε ένα ευρώ. ∆εν έχω πάει στην τράπεζα να σηκώσω λεφτά, δεν είχα ποτέ πιστωτική κάρτα, δεν µε ενδιέφερε στο παραµικρό να το παίξω “high”, σπαταλώντας περιουσίες σε Γκστάαντ και Μαλδίβες. Τα χρήµατα που µου άφησε είναι για τα παιδιά µου. Μία δικλίδα ασφαλείας, αν τύχει κάτι και η ζωή σταθεί σκληρή απέναντί τους», τόνιζε στο παρελθόν. Και εµείς, εδώ, στο Λονδίνο, απολαµβάναµε -και απολαµβάνουµετην αυτονοµία της. Οπως και του Αντώνη (φυσικά). Βίον ανθόσπαρτον!

*Δημοσιεύθηκε στο «Secret» των «Παραπολιτικών»