Ηταν µια Mad βραδιά που τα είχε όλα! Γέλια, κλάµατα, αποκαλύψεις, µηνύµατα κατά της βίας, αλλά και εκκεντρικές εµφανίσεις. Ολα έγιναν στο γήπεδο Tae Kwon Do, όπου έλαβαν χώρα τα µουσικά βραβεία MAD VMA 2024. Στο τιµόνι της παρουσίασης ήταν ο Θέµης Γεωργαντάς. Μαζί του σε ρόλο superhosts ήταν οι Dat Lilly, Fipster, Elena & Fenia, Modern Cinderella, Vangelis Nakis, Pamairii, Giannis Tsioras και Ilenia Williams.

Σε super special guest εµφάνιση τράβηξε τα βλέµµατα ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες στην ιστορία της Eurovision, ο Ιταλός Mahmood, αλλά και η Αµερικανίδα super star Enisa, µε καταγωγή από την Αλβανία. Ξεχώρισαν, επίσης, η Ελένη Φουρέιρα, η ∆έσποινα Βανδή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και δύο ντουέτα-έκπληξη. Η Καίτη Γαρµπή µε τον Trannos, αλλά και µε τον Αναστάσιο Ράµµο. Η αρχή έγινε µε d.j. set από τον Αντώνη ∆ηµητριάδη και τον Steve Onemanshow στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2024 και η βραδιά πήρε φωτιά.

H ∆έσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για την κατηγορία Καλλιτέχνης Pop Λαϊκό και µίλησε για το φαινόµενο της έµφυλης βίας, ενώ δήλωσε ότι ετοιµάζουν και δύο δωρεάν συναυλίες µε τον Αντώνη Ρέµο στην Κρήτη για τη στήριξη των κέντρων που προστατεύουν τις κακοποιηµένες γυναίκες. «Καµία ανοχή στη βία. Καµία ανοχή στη σωµατική, σεξουαλική, ψυχολογική, που είναι και η πιο ύπουλη. Καµία», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν για ακόµα µιία φορά µαζί στη σκηνή των MAD VMA 2024. Η γνωστή παρουσιάστρια µάλιστα του παρέδωσε το δεύτερο βραβείο του. Απορηµένη παρέλαβε το βραβείο 

MAD ως της Καλύτερης Pop Καλλιτέχνιδας της χρονιάς η Μαρίνα Σάττι, αφού η Αθηναΐς Νέγκα προσφωνώντας την αναφέρθηκε στο χασµουρητό την ώρα που έδινε συνέντευξη η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Εντεν Γκολάν.

«Θα µπορούσα να χασµουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιµώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ µαζί της. Μαρίνα, έλα», είπε η Αθηναΐς Νέγκα, ενώ η Μαρίνα Σάττι δεν αναφέρθηκε στο «καρφί» της Νέγκα, µιλώντας απλώς προς το πλήθος. Η Σταµατίνα Τσιµτσιλή έδωσε στην Ελένη Φουρέιρα που αποθεώθηκε από το κοινό, το βραβείο Best Performer, µε την τραγουδίστρια φανερά συγκινηµένη να λέει: «Απίστευτο, ε, δεν θέλω να κλάψω και φέτος, ρε παιδιά…». Με δάκρυα παρέλαβε το τιµητικό βραβείο για την καριέρα της και η Ελενα Παπαρίζου.

madvma
mad_vma1


Εκκεντρική ήταν η εµφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου, που βγήκε στη σκηνή µε ένα µπούστο φτιαγµένο από γύψο, ο οποίος βάφτηκε χρυσός, και ερµήνευσε το τραγούδι «Νοικιάστηκε». Οι νικητές των βραβείων MAD VMA 2024 ήταν οι ακόλουθοι: Αλµπουµ της Χρονιάς: «Ευχή» - Αναστασία, Viral Τραγούδι: «Ταξίδι» - Μαρίνα Σπανού, Νέος Καλλιτέχνης: Sicario, Video Clip της Χρονιάς: «30-40» - Μέλισσες, Urban Video Clip: «Napoli» - Rack, Video Clip Greek Dance: «Σηµάδι» - Αναστασία, Video Clip Pop: «Ελπίδα» - Κωνσταντίνος Αργυρός, Video Clip Σύγχρονο Λαϊκό: «Η γυναίκα της ζωής σου» - Κατερίνα Λιόλιου, Video Clip Μπαλάντα: «Πες» - ZAF, Video Clip Dance: «Tik Tak» - Trannos, Ντουέτο Συνεργασία: «Γδύσου» - Apon & Ελένη Φουρέιρα, Τραγούδι στο Ραδιόφωνο: «Μόνο µε σένα» - Γιώργος Σαµπάνης, Pop Καλλιτέχνης: Μαρίνα Σάττι, Ερµηνε υτής: Ελένη Φουρέιρα, Ψηφιακό Τραγούδι: «Deja Vu» - Rack & Lila, Urban Καλλιτέχνης: Toquel, Σύγχρονος Λαϊκός Καλλιτέχνης: ∆έσποινα Βανδή, Λαϊκός Καλλιτέχνης: Κωνσταντίνος Αργυρός, Τιµητικό Βραβείο: Ελενα Παπαρίζου, Social Media Hero: Fipster.