avatar

Στάσου πλάι μου
Κώστας Ορκόπουλος

Νταϊάνα: Η πριγκίπισσα "γούσταρε" τον "σωµατοφύλακα" - Τι λένε οι αποκαλύψεις

Τρελά ερωτευµένη

Τι ισχυρίζεται ο οσκαρικός Κέβιν Κόστνερ ότι του αποκάλυψε ο πρίγκιπας Ουίλιαµ στη συνάντησή τους

ntaiana
H Νταϊάνα ήταν τρελά ερωτευµένη µε τον Κέβιν Κόστνερ. Ποιος το λέει; Όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο πρίγκιπας Ουίλιαµ. Αυτό ισχυρίστηκε ο Αµερικανός σταρ, µιλώντας για τη συνάντηση που είχε µε τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου στο «People». Υποστήριξε πως ο πρωτότοκος γιος της Νταϊάνα τού είχε πει πως η αδικοχαµένη λαίδη Ντι τον ερωτεύτηκε στη διάρκεια συνάντησής τους.

Ο χολιγουντιανός σταρ, που αγαπήσαµε και ως «Σωµατοφύλακα» της Γουίτνι Χιούστον και στο «Χορεύοντας µε τους λύκους» και σε ό,τι τελικά έχει φτιάξει, 69 χρόνων σήµερα, βρισκόταν στο Ηνωµένο Βασίλειο, όταν έλαβε πρόσκληση από τον Ουίλιαµ, κάτι που τον αιφνιδίασε, καθώς δεν γνωρίζονταν. Περιγράφοντας την ιστορία στο περιοδικό, τόνισε: «Βρισκόµουν στην Αγγλία κι έλαβα το µήνυµα ότι ο πρίγκιπας θα ήθελε να µιλήσουµε. Είπα: “Τι;”. Και µετά “εντάξει”». Και ξετύλιξε την ιστορία τονίζοντας πως ο Ουίλιαµ του είχε πει σε ένα δωµάτιο του παλατιού όπου ήταν µόνο οι δύο τους: «Ήρθε και δώσαµε τα χέρια… Η πρώτη ατάκα από το στόµα του ήταν: “Ξέρεις, η µαµά µου σε γούσταρε”».

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας: «Υπήρξε µια στιγµή που αυτό πραγµατικά υπήρχε στα σκαριά, πολύ αθόρυβα όµως, πολύ διακριτικά, γιατί έτσι λειτουργώ. Ήταν τόσο γλυκό. Η Σάρα (σ.σ.: Φέργκιουσον) ήταν αυτή που οργάνωσε τη συνάντησή µας µε την “Ντι”. Ήταν πολύ άνετη… Ενώ θα µπορούσε να πει: “Λοιπόν, είµαι κι εγώ πριγκίπισσα.

∆εν θα ασχοληθείς µαζί µου; Τι θα γίνει µε µένα;”. ∆εν το έκανε. Η Νταϊάνα κι εγώ αρχίσαµε να µιλάµε». Αν κάποιοι προέτρεξαν, χαρακτηρίζοντας την τελευταία του ατάκα φουλ «αλαζονική» -γιατί δηλαδή η Φέργκι θα έπρεπε να ελκύεται από εκείνον, όπως η Νταϊάνα;-, ο Κόστνερ έσπευσε να εξηγήσει, υπενθυµίζοντας παλαιότερη συνέντευξή του, του 2019: «Θα έγραφα σενάριο για το σίκουελ του “Σωµατοφύλακα” έχοντας εκείνη στο µυαλό µου. Και εξέφρασε το ενδιαφέρον της να πρωταγωνιστήσει. Ήταν πολύ γλυκιά και στο τηλέφωνο. Με ρώτησε και αν θα υπήρχε σεκάνς όπου θα φιλιόµασταν. Πολύ ευγενικά βέβαια. Ήταν όµως και νευρική, γιατί τα πάντα στη ζωή της γίνονταν βάσει πρωτοκόλλου, προγράµµατος. Της είπα: “Ναι, θα υπάρξουν και µερικά φιλιά, αλλά θα είναι ΟΚ, µην ανησυχείς”».



*Δημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη Απογευματινή»