Έπειτα από 6,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, το Survivor 2024, έφτασε στο τέλος του σε μια λαμπερή βραδιά στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου.

 Ο 27χρονος ηθοποιός  Ντάνιελ Νούρκα μας εξέπληξε φέτος με τη συμμετοχή του στο Survivor 2024 και αξίζει να αναφέρουμε πως η στάση που διατήρησε καθ' όλη τη διάρκεια του reality επιβίωσης τον έκανε αγαπητό σε συμπαίκτες και κοινό.

Ντάνιελ Νούρκα και Φάνης Μπολέτσης διεκδίκησαν το πολυπόθητο τρόπαιο και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, με τον ηθοποιό να… κόβει πρώτος το νήμα έπειτα από σκληρές μάχες στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο μάχης.

"Αφιερώνω το βραβείο στους γονείς μου, γιατί εκείνοι είναι οι πρανματικοί survivors" είπε με δάκρυα στα μάτια στο φινάλε!









Ποιος είναι 

Ο Ντάνιελ Νούρκα έγινε γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, ενώ λίγο αργότερα τον απολαύσαμε και στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”.

Έχει πάθος για να πετύχει, όρεξη για δουλειά, στόχους ξεκάθαρους, άποψη ισχυρή καιβιωμένη, και -ναι- είναι όμορφος (και) εσωτερικά!

Ο Ντάνιελ Νούρκα έχει καταγωγή από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του όταν ήταν 5 ετών.

 Έμενε στο Κιάτο μαζί με τους γονείς του και την μικρότερη αδελφή του και αφότου τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

Από μικρή ηλικία ο Ντάνιελ Νούρκα ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, ενώ στο λύκειο ανακάλυψε το πάθος του για την υποκριτική.

Στα 21 του χρόνια ο Ντάνιελ Νούρκα αποφάσισε να πάει σε δραματική σχολή και έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, ενώ λίγο αργότερα τον απολαύσαμε και στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”.

 

 «Όταν γνώριζα την Τζένη δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη. Είναι η Τζένη. Ταιριάζουμε πολύ σαν παρέα, έχουμε χημεία. Ξέρω ότι όλοι την ρωτάνε για τη γιαγιά της, οπότε δεν θέλω να ρωτάω και εγώ και να κουράζω» τόνισε ο γοητευτικός ηθοποιός για τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Συμπέθεροι από Τίρανα».«Δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου τον ρατσισμό με την καταγωγή κάποιου.
Αν μου συνέβαινε αυτό που συνέβη στον Άλφρεντ στη σειρά, δεν θα το ανεχόμουν. Όταν είπα στους γονείς μου για τη σειρά χαρήκαν που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είναι μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις την περηφάνια στα μάτια των γονιών σου. Ο φόβος υπήρχε γιατί δεν έχουν τα ερεθίσματα στον στενό μας κύκλο» εξομολογήθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.