Όπως σου αποκάλυψε χθες το Tlife.gr, φαίνεται πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι ξανά ερωτευμένη και εδώ και λίγο καιρό βγαίνει με έναν γοητευτικό 35χρονο επιχειρηματία.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, πρόκειται για μία όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει η Κατερίνα Καινούργιου.


Η παρουσιάστρια, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν μόνη, φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο 35χρονου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη μαγαζιών στο Κολωνάκι.

Η Κατερίνα Καινούργιου τηρεί σιγή ιχθύος για τη θετική εξέλιξη στην προσωπική της ζωή, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψαν μαζί στην Πάρο.

Η παρουσιάστρια και ο 35χρονος επιχειρηματίας πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εμφανίσεις τους στο νησί.


Όσοι τους έχουν δει από κοντά, μιλούν για ένα πολύ όμορφο ζευγάρι που σίγουρα στο μέλλον θα συζητηθεί πολύ.

Μετά από αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την παρουσιάστρια, δεν δίστασε να ρωτήσει ζωντανά την Κατερίνα Καινούργιου αν ισχύει η ευχάριστη είδηση.


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κατερίνα ισχύει η είδηση;

«Κατερίνα Καινούργιου, αν μας βλέπεις, γιατί νομίζω ότι είναι η ώρα που μας βλέπει, ποιος είναι αυτός ο 35χρονος επιχειρηματίας με τον οποίο βγαίνεις; Ισχύουν οι ειδήσεις», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα του «Happy Day» την Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Αν μας βλέπεις, ποιος είναι αυτός ο 35χρονος επιχειρηματίας;»