Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετέχει στην ελληνική τηλεόραση.

Αρχικά περιέγραψαν τη ζωή μετά τον γάμο τους, τις τηλεοπτικές συζητήσεις της πρώην παίκτριας του Survivor, αλλά και τις προσπάθειες να αποκτήσουν ένα παιδί.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θεωρώ ότι πρέπει να είμαι στην ελληνική τηλεόραση

«Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για την καλοκαιρινή εκπομπή στο ΟΡΕΝ. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαι στην ελληνική τηλεόραση, ταιριάζω στο lifestyle, το έχω ξανακάνει» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

1-elizabeth-elechi-nektarios-lemonidhs

Νεκτάριος Λεμονίδης: Θέλω να τη δω στην τηλεόραση για να ηρεμήσουμε όλοι

«Ευελπιστώ ότι η συνεργασία αυτή θα πραγματοποιηθεί. Πιστεύω ότι η showbiz και η ελληνική τηλεόραση χάνουν που δεν έχουν την Ελισάβετ σε κάποια εκπομπή. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν τα όνειρά της, θέλω να τη δω διακαώς στην τηλεόραση και να ηρεμήσουμε όλοι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο  σύζυγός της, Νεκτάριος Λεμονίδης.

1-elizabeth-elechi-nektarios-lemonidhs-instagram-photos-2
1-elizabeth-elechi-nektarios-lemonidhs-instagram-photos-1


Είμαι ταγμένος στην ιατρική

Όσο για το αν θα παρουσίαζαν κάποια εκπομπή μαζί, ο Νεκτάριος Λεμονίδης απάντησε αρνητικά.

«Θα ήθελα να σκέφτεται λίγο παραπάνω πριν μιλήσει. Κάποιες φορές λέει παραπάνω πράγματα απ’ όσο θα έπρεπε. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω κάτι τηλεοπτικά με την Ελισάβετ στην τηλεόραση. Είμαι ταγμένος στην ιατρική» σχολίασε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

1-elizabeth-elechi-nektarios-lemonidhs-instagram-photos-4
1-elizabeth-elechi-nektarios-lemonidhs-instagram-photos-3


Θέλουμε να κάνουμε παιδί αλλά χωρίς άγχος

«Θέλουμε να κάνουμε παιδί αλλά χωρίς άγχος. Κάποια στιγμή ελπίζουμε να συμβεί το ευτυχές γεγονός», προσθεσε κλείνοντας ο Νεκτάριος Λεμονίδης

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: