Η Έλενα Χαραλαμπούδη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την περιοδεία της αλλά και για τα clip «5 minute mum», που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο.

Η ηθοποιός και δημιουργός περιεχομένου στα social media, μίλησε για την επιτυχία του «5 minute mum», και για το ενδεχόμενο παρουσίασης μιας εκπομπής.

Δείτε ακόμη - Ελένη Χαραλαμπούδη: "Λύγισε" η viral μαμά των social media – "Τον έχω χάσει εδώ και κάποια χρόνια, έχω σταματήσει να μετράω" (Βίντεο)


Έλενα Χαραλαμπούδη: Το "5 minute mum" συνεχίζει ακάθεκτο

«Είμαστε εν μέσω περιοδείας με την παράσταση "Μίξερ", ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το "5 minute mum" συνεχίζει ακάθεκτο, έχει πάρει μία ροή. Πίστευα ότι θα το βλέπει κάθε μαμά που μένει στο σπίτι, δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Με την παρουσίαση δε θα ήθελα να ασχοληθώ για κανέναν λόγο, μόνο ως "Just Γεωργία"», είπε αρχικά η Έλενα Χαραλαμπούδη.

«Έχω πολλές προτάσεις σχεδόν από όλα τα κανάλια, προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους»


Έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις;

«Έχω πολλές προτάσεις σχεδόν από όλα τα κανάλια, αλλά αυτό που κάνουμε στο "5 minute mum" δεν μπορεί να μεταφερθεί στην τηλεόραση γιατί έχει το political correct. Είμαστε σε συζητήσεις για κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν, προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους μας», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.


Παρακαλάω να μου στέλνουν καμία πονηρή φωτογραφία

Για τη μητρότητα αλλά και τη διαχείριση των social media ανέφερε ότι, «εγώ είμαι όλοι οι τύπου μαμάδων, έκτος από την "πελούσια". Της Φαίδρας (σ.σ. η κόρη της) της αρέσουν πάρα πολύ τα βίντεο, γελάει πάρα πολύ. Δε με φλερτάρουν στα social media. Παρακαλάω να μου στέλνουν καμία πονηρή φωτογραφία, αλλά δε μου στέλνει κανένας. Το κομμάτι των social media έχει λεφτά, αλλά το θέμα είναι να έχεις διάρκεια, όχι χρήματα», τόνισε κλείνοντας την συνέντευξή της η Έλενα Χαραλαμπούδη.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: