Μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, που πριν από μερικούς μήνες έγινε πατέρας για πρώτη φορά, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, με τον ίδιο να ποζάρει παρέα με τον μετέπειτα συνεργάτη του, Γιάννη Μπέζο.

Δείτε ακόμη - Τσαλταμπάσης για Μπέζο: ''Ευτυχισμένος μαζί του'' - Η κοινή τους φωτογραφία πριν από 30 χρόνια (Φώτο)


Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η φωτογραφία με τον Γιάννη Μπέζο πριν 30 χρόνια

«30 χρόνια μετά... Ποιος να μου το έλεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα συνεργαζόμουν με τους ανθρώπους που θαύμαζα και με έκαναν να ονειρεύομαι;... Ένας από αυτούς ο μοναδικός Γιάννης Μπέζος. Ευτυχισμένος... μαζί του!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός, αναρτώντας την προαναφερθείσα φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, αλλά και μία πρόσφατη, όπου οι δύο συνεργάτες, πια, ποζάρουν πλάι πλάι χαμογελαστοί.


Σημειώνεται ότι οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη, κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», ενώ φέτος συνεργάζονται στη θεατρική παράσταση «Δον Κιχώτης», την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζoς.

Η ανάρτηση του Θανάση Τσαλταμπάση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους followers του, που του χάρισαν χιλιάδες likes, στέλνοντας, παράλληλα, την αγάπη τους και στους δύο ηθοποιούς.