Στο σπίτι του επέστρεψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας 42 μέρες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, καθώς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο μουσικός συνεχίζει ανελλιπώς τη φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του και η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, ενημερώνει μέσω εκπομπών για την κατάσταση της υγείας του.

Το πρωί της Δευτέρας (1η Ιουλίου) η σύντροφος του μουσικού είπε στο «Πρωινό» πως η ανάρρωσή του πηγαίνει καλά, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμη με την ομιλία του, ενώ την Τετάρτη, ήταν η μέρα που επέστρεψε στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2e1ykz2vwmp)

Όπως έκανε γνωστό, συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών, μια εκ των οποίων είναι και η αυστηρή δίαιτα, που κρίνεται απαραίτητη. «Την Τετάρτη, μετά από 42 ημέρες ξαναμπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης! Δόξα τω Θεώ! Συνεχίζει ανελλιπώς και με θέληση τη φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του» είπε η Άννα Σταθάκη.

*Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Σταρόβας: Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη μίλησε για την εξέλιξη της υγείας του – "Είναι αγωνιστής, θέλει να επανέλθει"


Δημήτρης Σταρόβας: Το βίντεο που παίζει κιθάρα

Μερικές μέρες μετά το βίντεο που ανάρτησε, στο οποίο μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία του και συγκίνησε το Instagram, ο μουσικός επανήλθε με νέα ανάρτηση. Στο κλιπ που ανέβασε και πάλι μέσω Instagram, το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, κατέγραψε τον εαυτό του να σολάρει με την κιθάρα του ένα κομμάτι, που όπως σημείωσε ο ίδιος, το έπαιξε «έτσι κι έτσι».


Μπορεί το αποτέλεσμα να μην άρεσε και πολύ στον Δημήτρη Σταρόβα, αλλά οι ακόλουθοί του τον αποθέωσαν. Από τους πρώτους που σχολίασαν το βίντεο, ήταν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης και η Σμαράγδα Καρύδη.

«Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!» σχολίασε ο Μίλτος Πασχαλίδης ενώ οι υπόλοιποι «πλημμύρισαν» με καρδιές το κλιπ.


Το συγκινητικό βίντεο που μιλάει για την υγεία του

Λίγες μέρες πριν, ο καλλιτέχνης, ανέβασε ένα κλιπ, που αρχικά φαίνεται ότι ακόμα έχει κάποιες δυσκολίες στην ομιλία του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, όμως όπως είπε κάθε μέρα βελτιώνεται.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γνωστοποιήσει ο ίδιος για την πορεία της υγείας του.

Ταυτόχρονα, με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται δίπλα του όλο αυτό το διάστημα της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του, κάνοντας ειδική αναφορά στη σύντροφο του «την Αννούλα μου».

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πως έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ» είπε.