Τα γενέθλιά της γιόρτασε την Κυριακή, 30 Ιουνίου, η Χριστίνα Μπόμπα, με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, και τις δίδυμες κόρες τους να της κάνουν μια όμορφη έκπληξη.

Η δημοφιλής influencer, που πριν από μερικές ημέρες διοργάνωσε παρέα με τον σύζυγό της ένα παραμυθένιο πάρτι για τα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Νάξο, παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η χθεσινή ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη, αφού ήταν η σειρά της να έχει την τιμητική της, μιας και γιόρταζε τα γενέθλιά της.


Χριστίνα Μπόμπα: Τα γενέθλια στο νησί με κεράκι στο γαλακτομπούρεκο

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης καταγράφεται παρέα με τις κόρες τους, να ετοιμάζουν την «τούρτα» της μαμάς τους, και στη συνέχεια να της την προσφέρουν, ενώ εκείνη απολαμβάνει τον καφέ της σε καφετέρια του νησιού, παρέα με τους φίλους τους.

Όπως αποκαλύπτεται στο σχετικό βίντεο, η «τούρτα» ήταν δύο κομμάτια γαλακτομπούρεκο, με τις δίδυμες να τα προσφέρουν στη μητέρα τους και εκείνη να σβήνει τα κεράκια της υπό τη μουσική υπόκρουση του γενέθλιου τραγουδιού από τα χείλη των φίλων της.


Η ευτυχία μου να γιορτάζω με αγαπημένα πρόσωπα

«Χρόνια μου πολλά με την πιο ωραία τούρτα (...γαλακτομπούρεκο) του κόσμου! Η ευτυχία μου να γιορτάζω με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές και την αγάπη!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν την αγάπη τους και τις ευχές τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που ακολουθεί: