Μια όλο ροζ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Κριστίνα Αγκιλέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, στο fashion event των Dolce & Gabbana, με την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της λόγω, ίσως, Ozempic, να κλέβει κυρίως αρνητικά τις εντυπώσεις.

Κι αυτό γιατί καλές και κακές γλώσσες, δεν έμειναν απλώς στην εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά και στο πόσο πολύ έχει αδυνατίσει, με τις φήμες για χρήση του Ozempic, το ενέσιμο φάρμακο για τον διαβήτη που ωστόσο πολλοί επώνυμοι χρησιμοποιούν για την αντιμετώπιση του αυξημένου σωματικού βάρους, να οργιάζουν.

Η τραγουδίστρια, απέπνεε αυτοπεποίθηση καθώς φορούσε ένα όμορφο ροζ μίνι φόρεμα και ασορτί μπότες μέχρι το ύψος του μηρού, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram την περασμένη Κυριακή 30/06/2024.

Η εμφάνιση της Κριστίνα Αγκιλέρα μπήκε στο μικροσκόπιο καθώς ήταν η παρθενική της εμφάνιση μετά την πρόσφατη απώλεια βάρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει 20 κιλά τον τελευταίο χρόνο και ίσως με τη χρήση Ozempic.


1-christina_aguilera-2
1-christina_aguilera

Δείτε  τη δημοσίευση στο Instagram:



Το βίντεο φαίνεται να τραβήχτηκε μετά την εμφάνισή της στο Dolce & Gabbana Alta Moda Welcome Event, που πραγματοποιήθηκε στο θέρετρο Forte Village στη Σαρδηνία.


Πολλοί χρήστες, δεν παρέλειψαν να σταθούν στην μεγάλη απώλεια των κιλών της Κριστίνα Αγκιλέρα, με σχόλια όπως: «Τι απέγινε όλο αυτό το ωραίο βάρος που είχε;», με αρκετούς να την επικρίνουν για την φερόμενη, επιλογή της για το Ozempic.