Έντονη ήταν η αντίδραση της Τραϊάνας Ανανία σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επικοινωνία της με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε ακόμη - Τραϊάνα Ανανία σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Θες να παντρευτούμε αν χωρίσεις με τον άντρα σου;" – Η αντίδραση της παρουσιάστριας (Βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν την Τραϊάνα Ανανία στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί κι εκείνη μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο «J2US» ωστόσο αντέδρασε όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει επικοινωνία με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε επίσης - Τραϊάνα Ανανία: Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κόκοτα - "Είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν" (Βίντεο)



Τραϊάνα Ανανία: Δεν υπάρχει λόγος να παραστώ στον τελικό του J2US

«Το κεφάλαιο του "J2US" για μένα έχει κλείσει. Έχουμε πει με την παραγωγή ότι θα ανοίξει πάλι σε μια επόμενη σεζόν αν γίνει, και αν γίνει κάποιο all star. Δεν υπάρχει λόγος να παραστώ στον τελικό» ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Ίσως ενδιαφέρει - Παγώνη για Κόκοτα: Θα παραμείνει τουλάχιστον για έξι μήνες στο νοσοκομείο, είναι δύσκολα τα πράγματα (Βίντεο)


Αν μπορούσε κάποιος άλλος να κάνει κάτι άλλο ας το έκανε

«Δε με στεναχώρησαν τα σχόλια για τον τρόπο που αντέδρασε όταν συνέβη του περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Αν μπορούσε κάποιος άλλος να κάνει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή, πέρα από αυτό που έκανα εγώ, ας το έκανε. Δε γινόταν όμως να κάνεις και πολλά πράγματα πέρα από αυτά που εσύ νιώθεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση να κάνεις σε μια τέτοια στιγμή», είπε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.


Δε θα μιλήσω μαζί σου για το αν έχω επικοινωνία με την οικογένειά του

«Δεν είμαι εγώ αυτή εκείνη που πρέπει να μιλάει για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του. Δε θα μιλήσω μαζί σου για το αν έχω επικοινωνία με την οικογένειά του, δε θα κάτσω να σου πω αν μίλησα ή όχι. Δε θα στο πω εσένα αυτό, δε χρειάζεται να το μοιραστώ μαζί σου» πρόσθεσε κλείνοντας η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: