Ο Γιώργος Μαργαρίτης έκανε μια αναδρομή στη σκοτεινή περίοδο της ζωής του με τις καταχρήσεις και τον εθισμό στον τζόγο.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» και ανέφερε ότι προσέχει την υγεία του, έχει κόψει το κάπνισμα και έχει αφήσει πίσω του εδώ και μια εικοσαετία τις καταχρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Μαργαρίτης θυμήθηκε μια ιστορία.


Γιώργος Μαργαρίτης: Ο γιατρός μου είπε "δεν χόρτασες τσιγαριλίκι;"

«Όταν βγήκε ο "Δρόμος του Πουθενά" δεν μου άρεσε η ερμηνεία μου και πήγα σε ένα μεγαλογιατρό και δεν μου είπε τίποτα το σπουδαίο αλλά με κοίταξε και μου είπε "δεν χόρτασες τσιγαριλίκι;". Λέω, γιατί μου το είπε αυτό τώρα; Δεν είχα πάει ποτέ σε γιατρό και πάω στον Ερυθρό Σταυρό, βγαίνω έξω, τα παίρνω και τα πετάω στον κάλαθο τον αχρήστων τον Μάιο του 2002» είπε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στον συνθέτη, Τάκη Σούκα.


Τον τζόγο τον έκοψα μαχαίρι

«Τον τζόγο τον έκοψα μαχαίρι όταν ο Τάκης Σούκας μου είπε "θα κάνουμε έναν δίσκο αν κόψεις τον τζόγο, αλλιώς δεν τον κάνουμε". Του γύρεψα επειδή ερχόταν η Πρωτοχρονιά το 1981… Του λέω "αύριο έχουμε καινούργια χρονιά, δικαιούμαι να παίξω, και ρίξαμε μία ζαριά στο Γκύζη, και αυτό ήταν» υπογράμμισε ο Γιώργος Μαργαρίτης.


Ο τζόγος για 10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε

Τέλος, παραδέχτηκε: «10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος. Μέχρι που πήγε το μυαλό μου να βάζω καβάτζες, να έχω χαρτζιλίκι για τις γκίνιες. Θα μπορούσα να ήμουν 10 χρόνια πριν γνωστός, το ένιωθα από την ανταπόκριση του κόσμου, όταν τραγουδούσα», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: