«Ένα νησί, εσύ και να ’ναι Αύγουστος. Μοοd», διάθεση δηλαδή, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου σε instastory της, αναδημοσιεύοντας ποστ άλλου ινσταγκραμικού λογαριασμού, όπου βλέπουμε ένα ζευγάρι. Και αμέσως αναζωπυρώθηκαν οι φήμες που το τελευταίο διάστημα τη θέλουν πάλι σε σχέση.

Η ατάκα της Τίνας Μεσσαροπούλου την περασμένη Πέμπτη από τον «αέρα» του «Happy Day», «πες μας: θα σε βλέπουμε πολύ συχνά στην Πάρο το καλοκαίρι;», παρέμεινε ασχολίαστη από την KatKen, αλλά ορμώμενοι από αυτό κάποιοι το προχώρησαν, λέγοντας πως είναι ζευγάρι με τον 35χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, που διατηρεί μαγαζιά σε Αθήνα και Πάρο.

Δείτε ακόμη - Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Κατερίνα Καινούργιου: "Ποιος είναι αυτός ο 35χρονος επιχειρηματίας με τον οποίο βγαίνεις;"

Διαβάσαμε -στο GovaStiletto- πως πέρασαν μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο και ήταν προσεκτικοί στις εμφανίσεις τους στο νησί. Πώς ξεκίνησαν τα σενάρια για καινούργιο δεσμό, μετά το οριστικό τέλος στο love story της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη; Το Σαββατοκύριακο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, θέλοντας να της απαντήσει για ένα σχόλιο που έκανε για την προσωπική του ζωή, είπε, επίσης on air: «Επειδή
κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε, γιατί βλέπω ό,τι γενικά λες».


Η ίδια, μέσω social, δεν μας έδειξε την (παριανή) παρέα της, παρά μόνο τη φωτογράφο και κουμπάρα της, Πωλίνα Νιάρχου, που ήταν μαζί της στο νησί. Και βέβαια ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε το σενάριο. Άλλωστε, ακόμα είναι νωρίς για οποιεσδήποτε δηλώσεις - και έχει «καεί η γούνα της» από στιγμές όπου προέτρεξε. Όσο για τον συμπαθή επιχειρηματία που (φέρεται να) της έκλεψε την καρδιά, φαίνεται πως γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου ιστότοπου, ο Κουτσουμπής βρισκόταν σε μακροχρόνια σχέση και συγκατοικούσε με μία κοπέλα, την οποία ωστόσο χώρισε πριν από
λίγο καιρό.

Τι μέλλει γενέσθαι, θα δείξει, αφού, απ’ ό,τι έχουμε αντιληφθεί, βρίσκονται στην αρχή της σχέσης τους. Όπως και να ’χει, επειδή ιδίως το καλοκαίρι δεν είναι ωραίο να είσαι σόλο, να τους ευχηθούμε όχι μόνο να το γλεντήσουν μαζί, αλλά -εφόσον ισχύει το ειδύλλιο- και να μακροημερεύσουν.


KatKen - Κατερίνα Καινούργιου