Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Mega, σε ένα ιδιαίτερο συγκινητικό κλίμα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε αρχικά τη Δέσποινα Καμπούρη, η οποία πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή ύστερα από τρεις σεζόν.

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τη Δανάη Μπάρκα για όλα όσα έζησαν μαζί στην εκπομπή του Mega. Η παρουσιάστρια ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού για την επόμενη σεζόν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει σε ποια ζώνη θα τη βλέπουμε από τον Σεπτέμβρη.

«Τα λέμε του χρόνου», είπε η Δανάη Μπάρκα στον Άρη Καβατζίκη και συμπλήρωσε συγκινημένη:

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, είναι μεγάλη μου τιμή να υπάρχω και να μεγαλώνω με ανθρώπους σαν κι εσάς και να κλέβω τα ωραία σας στοιχεία και να τα κρατάω για να τα μεταφέρω όσο μπορώ. Ευχαριστώ το κανάλι, δεν αποχαιρετιζόμαστε, αλλά είναι ωραίο να ακούγονται και τα ευχαριστώ, να στέλνουμε την αγάπη μας. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που δεν προσπάθησαν ούτε στιγμή να κάνουν έκπτωση στο όνειρο που μαζευτήκαμε εδώ να δείξουμε και να βγάλουμε εις πέρας, που δεν μας ανάγκασαν να μπούμε σε κανένα καλούπι και μας είπαν "αυτό μπορείτε, αυτό θέλετε… Κάνετε την τρέλα σας, μοιραστείτε τις χαρές και τις λύπες σας και ό,τι θέλετε είμαστε εδώ". Τον Σεπτέμβρη εδώ! Να περάσετε ένα ωραίο καλοκαίρι, να βρίσκετε πάντα τη χαρά μέσα σας. Μας εύχομαι να διατηρήσουμε τη χαρά και την τρέλα μας και να μη χάσουμε ποτέ την πίστη μας στο ωραίο και στο αυθεντικό. Εμείς τον Σεπτέμβρη εδώ στο Mega!».

Λίγα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι, το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαριστώντας το, και ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου. Προσκεκλημένη της τελευταίας εκπομπής ήταν η Ζόζεφιν, η οποία διασκέδασε όλη την ομάδα με τα τραγούδια της.

«Δεν μου αρέσουν οι ενάρξεις και τα τέλη των εκπομπών. Μου αρέσουν όλα τα υπόλοιπα. Φέτος για εμάς ήταν ένα όμορφο ταξίδι και δεν το λέω σε επίπεδο απόδοσης της εκπομπής, εννοώ στο επίπεδο ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ωραία δημοσιογραφικά θέματα. Είμαστε μία οικογένεια εδώ. Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν όλο ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε. Ήταν όλο ειλικρινέστατο», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ευχαριστώντας τον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού για την ελευθερία που του έδωσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ευχαριστήσει και τους ειδικούς συνεργάτες της εκπομπής, τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου και τη Λίτσα Πατέρα. «Ήταν κυρία με κ κεφαλαίο και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της», σημείωσε ο παρουσιαστής.


H Κατερίνα Καινούργιου συγκινημένη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Super Κατερίνα» γι' αυτή τη σεζόν. Πριν από το φινάλε δέχθηκε μία υπέροχη ανθοδέσμη και αναφώνησε: «Από ποιον να είναι; Το αγόρι μου… Φαντάζεσαι;».


Και συνέχισε λέγοντας: «Από ποιον λέτε να είναι;», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου. Με τον Γρηγόρη να λέει: «Είναι από το βουνό;». Άφωνη η Καινούργιου με την ατάκα της Παγώνη για τον Λιάγκα – Δεν ηρεμεί κι αυτός; Έχει ερωτευτεί! Η ανθοδέσμη ήταν από τον Νίκο Κοκλώνη και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Για να γίνει μια εκπομπή και να δίνει ωραία θέματα δεν είμαστε εμείς οι μπροστά, εμείς είμαστε τελευταίοι. Πιο σημαντική η δημοσιογραφική ομάδα, ένα χειροκρότημα σε όλα αυτά τα παιδιά».

Και πρόσθεσε: «Είστε οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσα να έχω και οι μοναδικοί που με ανέχονται». Και κατέληξε λέγοντας: «Ευχαριστούμε πιο πολύ από όλους εσάς, γιατί εσείς μας βάζετε καθημερινά στα σπίτια σας. Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να είστε υγιείς, να ξεκουραστείτε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο».


Λίγο μετά τις 13:30 η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε οριστικά το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Fay’s Time».

Η παρουσιάστρια μίλησε για την εποχή που πρωτοδέχτηκε την πρόταση για το κανάλι του Φαλήρου και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνησή της.

«Με χαμόγελο θα κλείσουμε αυτή τη σεζόν, σαφώς υπάρχει συναισθηματική φόρτιση», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά και αποχαιρέτησε όλους τους συνεργάτες της, έναν προς έναν.

«Ερχόμενη στον ΣΚΑΪ με όλα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τις εκπομπές, είχα πολλά ερωτηματικά για την ψυχαγωγία. Ξέρουμε ότι ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι πάντα πρωτοστατεί στο κομμάτι της ενημέρωσης και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Αυτή είναι η αλήθεια. Μετά από δύο χρόνια, έχω να σας πω ότι πραγματικά στις δουλειές τη διαφορά την κάνουν άνθρωποι. Αισθάνομαι ότι έχω μια φίλη πια. Την τελευταία φορά που την είδα ήθελα να της πω όλα τα προσωπικά μου. Μιλάω για την κ. Εύη Κουτσαφτάκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου έκανε την πρόταση, ήρθα στον ΣΚΑΪ και θέλω να σας πω ότι τα κανάλια τα κάνουν οι άνθρωποι και γνώρισα ανθρώπους που τους θέλω στη ζωή μου από εδώ και πέρα. Άνθρωποι της τηλεόρασης που είναι πεντακάθαροι, καταλαβαίνετε με ποια έννοια.

Μιλάω για πεντακάθαρους και ξηγημένους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την εκτίμηση που είχατε και τον σεβασμό που δείξατε μέχρι τελευταία στιγμή στο πρόσωπό μου. Που δεν βγήκε τίποτα, με σεβαστήκατε και που με μεγάλη αγκαλιά ακόμη και τώρα είστε δίπλα μου. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να τα ξαναπούμε», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία της στάθηκε σαν βράχος όταν η Φαίη Σκορδά έχασε τον πατέρα της.

«Δεν κατάλαβα πως έφυγε αυτή η χρονιά γιατί είχα να διαχειριστώ άλλα πράγματα προσωπικά που η δουλειά μπροστά σε αυτά δεν είναι τίποτα. Για λόγους που γνωρίζετε είχα πάει στο πατρικό μου και άνθρωποι από το κανάλι χωρίς να το ξέρω, ήταν εκεί», είπε η παρουσιάστρια και «έσπασε». «Εμείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέμε. Γεια σας και χαρά σας! Καλό καλοκαίρι!».


Φινάλε για το Breakfast @ Star! Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αποχαιρέτησαν το κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

«Να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Star για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αλλά και την οικογένεια της Green Pixel που είναι πάντα δίπλα μας. Τεχνικοί, δημοσιογράφοι πάντα στο πλευρό μας. Ένα μεγάλο χειροκρότημα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ήσασταν όλοι υπέροχοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά θα είμαστε εδώ.

Το ραντεβού μας είναι για τον Σεπτέμβρη και νιώθουμε ευγνωμοσύνη γι' αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε, σε αυτόν οφείλεται το ότι θα είμαστε και του χρόνου εδώ», είπαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου!


Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έριξε αυλαία για το καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη στο φινάλε της εκπομπής: Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχη».

«Ήταν μια χρονιά πολύ δημιουργική για εμένα έχοντας και τη βραδινή και τη μεσημεριανή ζώνη. Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ' όλα το Star που με εμπιστεύθηκε εννέα τηλεοπτικές χρονιές. Το Star δεν είναι ακέφαλο και απρόσωπο, έχει τους ανθρώπους του που έχουμε κλάψει και γελάσει παρέα», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί εδώ και εννέα τηλεοπτικές χρονιές μας δίνετε πρωτιά. Και η πρωτιά δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης, είναι η καρδιά σας. Ακόμα και στη δύσκολη περίοδο εσείς μου στέλνατε καρδιές και αγκαλιές και με ηρεμούσατε για να μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ. Υποκλίνομαι στην αγάπη και την αγκαλιά σας. Είμαστε οικογένεια και δεν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να μπορεί να μαυρίσει την καρδιά μου γιατί είναι τόσες οι φωτεινές αγκαλιές σας που με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχη γνωρίζοντας την αλήθεια της ψυχής σας», πρόσθεσε.