H είδηση του χωρισμού του πολυδιαφημισμένου ζευγαριού Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ, ενός από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των tabloid.

Έναν μήνα μετά την εξαφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ από τα φώτα της δημοσιότητας, το περιοδικό Page Six υποστηρίζει ότι οι δύο σταρ έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Φαίνεται ότι το διαζύγιό τους είναι κοντά, αυτό λένε οι πηγές μας. Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο αφότου αγόρασαν το σπίτι των εξήντα εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς, το πουλάνε. Ο Μπεν έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι και έχει νοικιάσει ένα άλλο στο Brentwood για να είναι κοντά στα παιδιά του».

Πότε ακούστηκαν οι πρώτες φήμες περί χωρισμού

Τις πρώτες φήμες πυροδότησε η απουσία του χολιγουντιανού ηθοποιού από το πλευρό της Λατίνας σταρ στο Met Gala, στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Μάϊο. Μία εκδήλωση στην οποία η Λόπεζ έλαμψε στο κόκκινο χαλί ως συνδιοργανώτρια της λαμπερής βραδιάς. Μάταια οι παπαράτσι έψαχναν τον Μπεν Άφλεκ. Ισχυρίστηκε ότι είχε υποχρεώσεις για τα γυρίσματα της ταινίας «The Accountant 2».

Σύμφωνα με τον σκανδαλοθηρικό Τύπο το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2001 στα γυρίσματα ταινίας ενώ η Λόπεζ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της Κρις Τζαντ. Λίγους μήνες αργότερα ο Μπεν και η Τζένιφερ έγιναν ζευγάρι και ο ηθοποιός της έκανε πρόταση γάμου ένα χρόνο αργότερα. Όμως δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας γιατί ο γάμος τους ακυρώθηκε λίγες μέρες πριν.

Άνθρωπος από το περιβάλλον των «Μπένιφερ» λέει πως αν και οι δύο είπαν ότι είχαν ωριμάσει και είχαν μάθει από τα λάθη τους, κάποια από τα σημαντικότερα ζητήματα που τους χώρισαν την πρώτη φορά, παραμένουν.