O Γιάννης Σεβδιλάκης και η Σοφία Κουρτίδου είναι το ζευγάρι που κατάφερε να αναδειχθεί νικητήριο ζευγάρι του J2US 2024.

Οι δυο τους πολύ συγκινημένοι, με την τραγουδίστρια να μην μπορει να συγκρατήσει τα δάκρυα της, μιλούν στο media.gr, μετά την νίκη τους:

«Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι. Τα καταφέραμε. Ο Γιάννης τα κατάφερε», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου»

Και συνέχισε ο Γιάννης Σεβδιλάκης: «Με την βοήθειά σου. Είναι νίκη όλων των ανθρώπων. Αυτό δεν είναι δική μας νίκη, παιδιά. Αυτή είναι δική σας νίκη. Τα καταφέραμε όλοι μαζί, παιδιά. Και αυτό εδώ είναι η απόδειξη ότι μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι μπορούμε να βάλουμε στο μυαλό μας. Ποτέ μην αφήσετε κανένας να σας πείσει για το αντίθετο. Εσύ που μας βλέπεις από το σπίτι. Εσύ που μπορεί να έχεις οποιαδήποτε εμπόδια στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Που μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι μειονότητα. Αυτή είναι η απόδειξη ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε πιο συγκινημένοι από όλα».

Παράλληλα η Σοφία Κουρτίδου ανέφερε: «Για εμάς το Just The Two of Us ήταν ένα μαγικό ταξίδι. Σημαίνει πάρα πολλά. Μοιραστήκαμε εδώ όλα τα συναισθήματα και το υπέρθωτο συνέστημα, αυτό της αγάπης μας.

Και θα είναι πάντα ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας και ολοκληρώθηκε με το πιο συγκινητικό και όμορφο τρόπο. Ευχαριστούμε για όλα».