Να σας θυμίσουμε ότι εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, αφού η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

1-athina-oikonomakou-bruno-cerella-video-sxesh


Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και πια και για τον έρωτά του.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε σχέση με την Αθηνάς Οικονομάκου και τα hashtag στα social media του και οι αφιερώσεις δίνουν και παίρνουν…

Σε πρόσφατες αναρτήσεις ο Μπρούνο Τσερέλα πόζαρε δίπλα στον μπασκετμπολίστα Τομάσο Μαρίνο οι οποίοι έδειχναν τα jean jackets που επέλεξαν για την έξοδό τους.

Μάλιστα, ο Τομάσο Μαρίνο στα stories του ανέφερε το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου με την ηθοποιό να αναδημοσιεύει τη φωτογραφία στο Instagram της και είναι το πρώτο story με τον σύντροφό της, τον Μπρούνο Τσερέλα.

Αθηνά Οικονομάκου Μπρούνο Τσερέλα

Το ταξίδι στην Ιταλία και το πάρτι του Μπρούνο

Λίγες μέρες αργότερα, η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στην Ιταλία και παρευρέθηκε σε πάρτι του νέου της συντρόφου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, «Πρωινό Σουσού», η σχέση ανάμεσα στην Ελληνίδα ηθοποιό και τον Ιταλοαργεντίνο μπασκετμπολίστα είναι ιδιαίτερα σοβαρή και δεν θα αργήσει να γίνει το επόμενο βήμα.


Γνώρισε τη μητέρα του συντρόφου της

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να είναι πολύ συνειδητοποιημένη για τη νέα της αυτή σχέση, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και εκτός ότι δείχνει να περνά φανταστικά, έχει γνωρίσει και την μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα.

Η Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε στην Ιταλία για χάρη του συντρόφου της, ο οποίος είχε αγώνα.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου πήγε στο γήπεδο με φίλη της Νικόλ Παναγιώτου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφία με τη μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε αναδημοσίευση μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media η μητέρα του αγαπημένου της, Claudia.

«Team Cerella», διαβάσαμε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία και είδαμε τις δύο γυναίκες να ποζάρουν μαζί φορώντας μπλούζα με το όνομά του.

Αθηνά Οικονομάκου Μητέρα Μπρούνο Τσερέλα!

Απ' ό,τι φαίνεται η Αθηνά Οικονομάκου είναι και πάλι full in love, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό στης από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.