Η (αγαπηµένη) Κατερίνα Καινούργιου, για τους διαδικτυακούς της φίλους KatKen, έχει µεν την πρωτιά στη ζώνη της, όµως απασχολεί τον κόσµο και µε τους έρωτές της. Θέλει να παντρευτεί, να γίνει µανούλα, να αποκατασταθεί η γυναίκα - και το διατρανώνει. Το λέει και το ξαναλέει «φωναχτά». Τώρα λοιπόν, που, όπως έδειξε και η ίδια, είναι πάλι σε σχέση, ένας λόγος παραπάνω να επιχειρήσουµε «βουτιά» στα love stories της. Για τα οποία χύνονται τόνοι µελάνης (καθώς είναι αναµφίβολα και εντυπωσιακή) εδώ και 15 χρόνια.

Στα τωρινά «ζουµερά» νέα, όµως, για αρχή: Στις 2.7 η Σταµατίνα Τσιµτσιλή είχε πει στον αέρα της εκποµπής της «Happy Day» (που ολοκληρώθηκε για αυτή τη σεζόν την Παρασκευή, 5.7) ότι «η Κατερίνα είναι ερωτευµένη µε 35χρονο επιχειρηµατία». Η πληροφορία, συνδυαστικά µε το ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναρτήσει λήψη µαζί του από την Πάρο, συγκεκριµένα από τη φιέστα για τα γενέθλιά του, επιβεβαιώθηκε. Κάπου εκεί λοιπόν άρχισε η έρευνα για το who is who του επιχειρηµατία Παναγιώτη Κουτσουµπή, στο πρόσωπο του οποίου ευχόµαστε η Καινούργιου να βρει επιτέλους τον άντρα των ονείρων της και να µακροηµερεύσουν.

Ο καινούργιος

Πρόκειται λοιπόν για συνιδιοκτήτη γνωστών µαγαζιών στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας, και στην Πάρο. Η ξανθιά καλλονή επισκέπτεται συχνά το κατάστηµά του στο Κολωνάκι, ενώ τώρα την είδαµε και στο κυκλαδίτικο νησί, να ποζάρει γράφοντας πως ονειρεύεται τον Αύγουστο εκεί... Νωρίτερα, η Τίνα Μεσσαροπούλου, από το «Happy Day», αναλογιζόταν on air «αν θα είναι τακτική στην Πάρο στη συνέχεια του καλοκαιριού».

Στην πορεία µάθαµε ότι παρουσιάστρια και επιχειρηµατίας συνδέονταν επί µακρόν µε φιλία και πως το τελευταίο διάστηµα ήρθαν πολύ κοντά. ∆εν είναι, όπως σας προϊδεάσαµε εξάλλου, η πρώτη φορά που η Κατερίνα συζητιέται για τα προσωπικά της. Για την προηγούµενη σχέση της µε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος έχει περάσει µε επιτυχία και στην εστίαση, έχουν γραφτεί εκατοντάδες δηµοσιεύµατα. Τον Ιανουάριο του 2023 η ίδια έλεγε πως έκλειναν δύο χρόνια, αλλά µερικούς µήνες αργότερα άρχισαν τα προβλήµατα. Το περασµένο φθινόπωρο, οι κονεσέρ υποστηρίζουν «και λίγο νωρίτερα», χώρισαν. Στην πορεία έκαναν απόπειρα επανασύνδεσης. Μέχρι που µπήκε στη µέση η ∆ανάη Μπάρκα: Ο φακός των παπαράτσι τoν Φεβρουάριο που µας πέρασε τη συνέλαβε να τον φιλάει στα µπουζούκια. Το βίντεο έκανε τον γύρο του Internet και η KatKen, έπειτα από αυτό, γύρισε σελίδα.

Πραγµατικά, γράφτηκαν τόσα για το «τρίγωνο» (εικονικό;) «Μπάρκα - Τσαγκρίδης - Καινούργιου» που ολόκληρο τόµο (εγκυκλοπαίδειας) θα µπορούσαµε να γεµίσουµε. Ο Λιάγκας βέβαια είπε την ατάκα που για πολλούς «έγραψε»: «Πάει ένας πρώην σου και φιλάει δηµόσια µια φίλη σου, που λες ότι είστε φίλες. Και γιατί να µη σε πειράξει η πρώην φίλη σου και όχι ο πρώην σύντροφός σου;». Και κάπως έτσι, την Κατερίνα -ορθώςτην πείραξαν και οι δύο. Κάποιοι σχολίασαν πως ξανασυνδέθηκε µαζί του (και προχωράµε στην περασµένη άνοιξη πια), ό,τι κι αν συνέβη όµως η αυλαία στη σχέση τους για τους στενούς τους φίλους ήταν προδιαγεγραµµένη.

Οι παλιοί...


Κάνοντας αναδροµή στο µακρινό πια 2009, όταν έκανε τα πρώτα της βήµατα στο Mega, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν ζευγάρι µε τον Ευγένιο Κατραβά. Πρόκειται για τον τότε executive producer του Μεγάλου Καναλιού, µε τον οποίο διατήρησε τον δεσµό της µακριά από τους προβολείς. Το 2012 προχώρησε σε δεσµό µε τον αντιπρόεδρο της Iolcos Hellenic Maritime, Θέµη Πετράκη. Και πάλι προσεκτικά, χωρίς να δίνει λαβές για σχόλια - ο φακός επίσης δεν τους κατέγραψε ποτέ µαζί.

Ακολούθησε ένας έρωτας µε πάθος, ένας παροξυσµός, αν κρίνουµε από τη µικρή διάρκειά του. Συµπρωταγωνιστής-παρτενέρ της, ο πρώην διεθνής στράικερ (επιθετικός) Γιώργος Σαµαράς, ο οποίος τώρα έχει παιδί µε την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κοµµάτα. Και µπορεί, εν προκειµένω, το ειδύλλιο να διήρκεσε µόνο κάτι παραπάνω από έναν µήνα, αλλά απασχόλησε τα ΜΜΕ. Ακολούθησε ο επιχειρηµατίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος τώρα είναι παντρεµένος µε την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά (σηµειωτέον, η Κωνσταντίνα στις 5.7, µετά τον ερχοµό του δεύτερου µωρού της, πήρε εξιτήριο από το µαιευτήριο).

Με τον Βασίλη η ΚatKen προχώρησε σοβαρά, συγκατοίκησαν, αλλά επίσης ο δεσµός δεν ευδοκίµησε. Το 2015 αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από αρκετό διάστηµα µε on-off, σκαµπανεβάσµατα. Η KatKen δεν πτοήθηκε. Συνέχισε µε τον Νάσο Αναστόπουλο, επίσης επιχειρηµατία, µε τον οποίο έµειναν µαζί για µερικούς µήνες. Ο λόγος που δεν στέριωσε ούτε αυτή η σχέση; Εν προκειµένω, είχε να κάνει µε την απόσταση. Ο συγκεκριµένος δραστηριοποιείται -και άρα κινείται- µεταξύ Λονδίνου και Λουξεµβούργου. Ηταν, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, σχεδόν ακατόρθωτο η σχέση να ευδοκιµήσει.

Αρχικά, η Καινούργιου µπήκε στη διαδικασία να ταξιδεύει για λογαριασµό του, αλλά, µοιραία, ύστερα από εύλογο χρονικό διάστηµα, ήρθε το -όχι happy- end. Είµαστε ήδη στο 2019, µε την KatKen τότε αλλά και εκείνον να διαγράφουν κοινές τους λήψεις από τα social media. Και ύστερα ήρθε ο Φίλιππος... Και τώρα, ο Παναγιώτης.

Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή της Κυριακής