Η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου είναι sex worker και content creator στο OnlyFans και ξέρει πλέον πως δεν χρωστάει σεξ σε κανέναν. Η µελαχρινή καλλονή µιλάει αποκλειστικά στο «Secret», αποκαλύπτοντας γιατί αποφάσισε να ανοίξει OnlyFans, αλλά και πώς αντέδρασαν οι γονείς της. Η ίδια µάλιστα αποκαλύπτει ότι πάσχει από οριακή διαταραχή.

anagnostopoulou_esoteriki


Πώς αποφάσισες να ανοίξεις OnlyFans;

Ξεκίνησα να κάνω γυµνές φωτογραφήσεις από τα 19 µου. ∆εν ξέρω αν το έκανα κυρίως για να προκαλέσω -σίγουρα υπάρχει και αυτό σε ένα ποσοστό-, αλλά το είχα στο µυαλό µου ως Τέχνη. Αργότερα συνειδητοποίησα τη διαφορά του γυµνού που είναι Τέχνη µε το γυµνό που έχει σκοπό τη σεξουαλική διέγερση. Οµως, είχα ήδη κάνει αρκετές σέξι φωτογραφήσεις και αυτό κάπως µε «στιγµάτισε». ∆εν αποποιούµαι την ευθύνη που έχω σε αυτό, αλλά, όπως και να έχει, µου φορέθηκε µια ταµπέλα που δεν είµαι απόλυτα εγώ.


Ετσι, µάζεψα κοινό στα social media που µε είχε στο µυαλό του ως το σέξι κορίτσι που δείχνει στήθη και κ@λο. Οταν βρέθηκα σε δύσκολη οικονοµική και ψυχολογική θέση, πήρα την απόφαση να κάνω «απόσβεση» αυτής της «ταµπέλας» ανοίγοντας OnlyFans. Σκέφτηκα ότι δεν µπορώ να βασίζοµαι σε κανέναν παρά µόνο στον εαυτό µου και ότι κάτι πρέπει να κάνω για να εξασφαλίσω το µέλλον µου και να µη βρεθώ κάποια στιγµή στον δρόµο.


Εφόσον είχα ήδη αρκετούς followers, ήταν σχεδόν δεδοµένο ότι το OnlyFans θα πάει καλά. Και πράγµατι, στην αρχή πήγε πολύ καλά. Ωστόσο, ψυχολογικά γινόµουν όλο και χειρότερα, γιατί δεν µου άρεσε αυτό που έκανα. Μου αρέσουν οι φωτογραφήσεις, αλλά δεν µου αρέσει να κάνω εκπτώσεις στην Τέχνη και την αισθητική µου, κάτι που έκανα για το OnlyFans. Και το χειρότερο ήταν ότι έπρεπε να προσποιούµαι κάποια που δεν είµαι. ∆εν είµαι υπερσεξουαλική, ναζιάρα, γατούλα. ∆εν είµαι καν φιλική µε πολύ κόσµο! ∆εν µπορούσα να δώσω στους subscribers το «girlfriend experience» (να έχουν δηλαδή την αίσθηση ότι µιλάνε µε την κοπέλα τους). Τον δεύτερο µήνα είχα πτώση στα έσοδα, κάτι που µε άγχωσε.

Τον τρίτο µήνα ανέθεσα τη σελίδα µου σε κάτι «µάνατζερ». Γενικά οι «µάνατζερ» του OnlyFans είναι µάστιγα και, κορίτσια που θέλετε να ασχοληθείτε, αποφύγετέ τους. Ενώ το OnlyFans δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες να κάνουν ό,τι θέλουν µε το σώµα τους, χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανέναν, και να είναι ανεξάρτητες, εµφανίστηκαν κάτι τύποι wannabe Andrew Tate, πιτσιρίκια 20χρονα, που αγόρασαν ένα σεµινάριο των 300 ευρώ για το πώς θα βγάλουν εκατοµµύρια και έρχονται και διεκδικούν το 70% από τα έσοδά µας!


Στέλνουν σε κορίτσια στα social media προτείνοντάς τους να αναλάβουν το OnlyFans τους, µε την υπόσχεση ότι θα βγάζουν 10 χιλιάρικα τον µήνα. Για άλλη µία φορά, οι άντρες προσπαθούν να εκµεταλλευτούν το σώµα µας και τη σεξουαλικότητά µας προς όφελός τους, λες και τους ανήκουµε ή τους χρωστάµε κάτι. Anyway, ανέλαβαν, και όντως τα έσοδα ανέβηκαν. Μιλούσαν όµως υπερβολικά πρόστυχα µε τους subscribers. Αυτό το υπερ-πρόστυχο, στα όρια της αηδίας, φαίνεται να άρεσε, αλλά δεν ένιωθα καλά εγώ µε αυτό. Οπότε στο τέλος του µήνα τούς έδιωξα και µέχρι και σήµερα το χειρίζοµαι µόνη µου, µε µειωµένα έσοδα µεν, αλλά τουλάχιστον νιώθω εγώ καλά.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς σου;

Οι γονείς µου είχαν συνηθίσει µε τις γυµνές φωτογραφήσεις που έκανα στο παρελθόν. Οταν τους είπα ότι πλέον τις πουλάω και ότι αυτό θεωρείται «σεξεργασία», ήταν πολύ ψύχραιµοι. Μου είπαν ότι το µόνο που θα τους ανησυχούσε και θα τους φόβιζε θα ήταν να έκανα ραντεβού. Αλλά ξέρουν τι άτοµο είµαι, οπότε δεν έχουν θέµα. Υπήρξαν σχόλια από τους συγγενείς, ειδικά από την επαρχία, αλλά, εφόσον ήταν εντάξει οι γονείς µου και οι άνθρωποι που µε ένοιαζαν, ήµουν και εγώ εντάξει.

Τι άλλο σου ζητάνε οι subscribers, εκτός από φωτογραφίες και βίντεο;

Επειδή εγώ ξεκαθαρίζω ότι δεν κάνω τίποτα άλλο, συνήθως το ξέρουν και σπάνια ζητάνε. Οταν θα ζητήσουν κάτι, θα είναι κλασικά συνάντηση, κάτι που αποκλείεται. Καλά, αυτό το ζητούσαν και πριν από το OnlyFans. Από εκεί και πέρα, ζητάνε αυτά που κάνουν και οι περισσότερες κοπέλες στην πλατφόρµα, δηλαδή sex chat, βιντεοκλήσεις, custom made βίντεο και φωτογραφίες, που όµως εγώ δεν τα κάνω.

Πώς έµαθες ότι έχεις οριακή διαταραχή και τι κάνεις γι’ αυτό;

Το έµαθα στα 20 µου, έπειτα από ένα αυτοκαταστροφικό επεισόδιο που είχα. Οµως θεραπεία κάνω µόλις τα τελευταία τρία χρόνια. Τόσο καιρό αποτελούσε µεγάλο εµπόδιο στη ζωή µου η οριακή, χωρίς καν να το συνειδητοποιώ. Η οριακή δηµιουργείται όταν µεγαλώνεις σε ένα συναισθηµατικά αποστασιοποιηµένο ή κακοποιητικό περιβάλλον, σε συνδυασµό µε προδιάθεση για ευαλωτότητα στο συναίσθηµα. Μεγαλώνεις δηλαδή χωρίς τα απαραίτητα εφόδια από την οικογένεια για να διαχειριστείς τα έντονα συναισθήµατά σου. Με φόβο απόρριψης και µε µια αίσθηση κενού, που, για να την καλύψεις, ίσως καταφύγεις σε διάφορα πράγµατα, που αυξάνουν στιγµιαία την ντοπαµίνη σου. Για εµένα αυτό ήταν το φαγητό. Ισως και κάποιες περιστασιακές σχέσεις που είχα.

*Δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών