Η Πένυ Σκάρου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από δέκα χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το ένα της πόδι.

Δείτε επίσης - Πένυ Σκάρου: Δεν με δέχτηκε στην εκπομπή του, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά μου (Βίντεο)

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε αρχικά, στην καθημερινότητά της.


Πένυ Σκάρου: Η γάτα μου με έχει βοηθήσει πάρα πολύ

«Η γάτα μου, η Σούσι, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι οι γάτες φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι. Αυτή την περίοδο, βρίσκομαι στο στούντιο κι ετοιμάζω το καινούριο μου κομμάτι με τίτλο "Έχω φύγει"», ανέφερε αρχικά η Πένυ Σκάρου.


Αυτό που έπαθα δεν μπορεί να ξεπεραστεί ποτέ

Στη συνέχεια, μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε. «Δεν θεωρώ ότι αυτό που έπαθα είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί ποτέ. Εννοείται ότι έχω λάβει ψυχολογική βοήθεια κι έχω κάνει ψυχαναλύσεις. Μετά από κάτι τόσο τραγικό, μπορεί η ζωή σου να τελειώσει. Εγώ ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που έκανα δέκα φορές παραπάνω από αυτά που έκανα πριν», ανέφερε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Βρέθηκα σχεδόν νεκρή στην Πειραιώς και ζω

«Αυτός που με βοήθησε να "πάρω εμπρός" ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός και η δύναμη που μου έδωσε ο Θεός. Βρέθηκα σχεδόν νεκρή στην Πειραιώς και ζω. Κάποιος λόγος θα υπάρχει», πρόσθεσε η Πένυ Σκάρου.

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τη σχέση που είχε στο παρελθόν, με γυναίκα, είπε: «Εγώ ερωτεύομαι τον άνθρωπο. Δεν βάζω ταμπέλες σε αυτό. Μπορεί κάποια στιγμή να με δεις να παντρεύομαι άντρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: