Kινητικότητα στους Greek royals. Τον Μάιο του 2023, ο τέως πρίγκιπας Αχιλλέας αποφοίτησε µε υποτροφία από το New York University -παρουσία σύσσωµης της οικογένειάς του- και τώρα πήρε το δεύτερο πτυχίο του. Ως ηθοποιός αυτή τη φορά, έπειτα από δύο χρόνια σπουδών στην υποκριτική, φωτογραφήθηκε περήφανος στο Esper Studio. Και έπειτα το γλέντησε µε την παρέα του.

Είναι ενδεικτική η σειρά των στιγµιότυπων που ανάρτησε στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος και φίλοι του, όπου τον βλέπουµε να το διασκεδάζει για τα καλά. Ο Αχιλλέας, προκειµένου να καθιερωθεί καλλιτεχνικά, την άνοιξη αποφάσισε να αφαιρέσει τον πριγκιπικό τίτλο του, καθώς στο εξωτερικό ήταν γνωστός ως Achilleas Greece – «ξαναβαφτίστηκε» Achi Miller (Ακι Μίλερ), κρατώντας το επίθετο της µητέρας του, Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, κόρης του κροίσου ιδρυτή των Duty Free, Ρόµπερτ Μίλερ. Εχει εµφανιστεί στο CBS, στη δηµοφιλέστατη και στη χώρα µας σειρά «Τόλµη και γοητεία», ενώ συµµετέχει στην ταινία της µεγαλύτερης πλατφόρµας, του Netfl ix βέβαια, «No hard feelings», δίπλα στη σταρ Τζένιφερ Λόρενς.

axilleas_2

Παράλληλα, ετοιµάζει το νέο του τηλεοπτικό εγχείρηµα. Kάτι που ευχαριστιέται ιδιαίτερα η αγαπηµένη του, Ιζαµπέλα Μασνέ, σοσιαλιτέ, d.j. και τακτική στα ακριβοθώρητα κοσµικά σαλόνια, ως κόρη της δισεκατοµµυριούχου ιδιοκτήτριας του Net-a-Porter, Dame Ναταλί Μασνέ.

Το μοντέλο του Τίνο

∆εν είναι όµως µόνον ο Αχιλλέας, αλλά και ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος –για τους φίλους και, γενικότερα για τους οικείους του, «Τίνο»– που απασχολεί τις τελευταίες ηµέρες τα φιλοβασιλικά και όχι µόνο ΜΜΕ. Μετά την ψηλόλιγνη ξανθιά Πόπι Ντελεβίν, άλλαξε... χρώµα και physique. Και ηλικία. Κυκλοφορεί µε τη µελαχρινή Μπρουκς Ναντίρ, µοντέλο του «Sports Illustrated», διάσηµου περιοδικού, που έχει αναδείξει στρατιά από top models. Μεταξύ αυτών, το «Κορµί», όπως αποκαλείται από τα ’80s η Ελ Μακφέρσον, και την Κλόντια Σίφερ.

tino_1a


Ο «Τίνο» λοιπόν, όπως -εννοείται- τον αποκαλεί και η µαµά Μαρί-Σαντάλ, παρέστη στον γάµο του Κρίστιαν Μακ Κάφρεϊ και της Ολίβια Κούλπο, στο Γουοτς Χιλ, στο Ρόουντ Αϊλαντ. Φωτογραφήθηκαν καθώς περπατούσαν αλά µπρατσέτα στην Ανατολική Ακτή, µία ηµέρα πριν από το χαρµόσυνο γεγονός. Ποια είναι η εκρηκτική κορµάρα; Κατ’ αρχάς, είναι δέκα χρόνια µικρότερη από την Ντελεβίν – 27 ετών δηλαδή, δύο χρόνια αυτή τη φορά µόνο µεγαλύτερη από τον «Τίνο». Και εύπορη, καθώς, σύµφωνα µε το «Fashion Republic», η περιουσία της ξεπερνά τα 2 εκατοµµύρια δολάρια. ΟΚ, δεν είναι κόρη κροίσου, αλλά δεν λες και αµελητέο το backup της.

Με περισσότερους από 2,7 εκατοµµύρια followers στο Ιnstagram, αποκαλείται εν δυνάµει infl uencer. Πέρα από το µόντελινγκ, που της αποδίδει σταθερό ποσό (είναι µοντέλο κυρίως για µαγιό, αλλά έχει κάνει και πιο power καµπάνιες, όπως για τη Chanel και τον Tommy Hilfi ger – και wild όµως, όπως για το νεοϋορκέζικο «Hard Rock Hotel»), έχει σπουδάσει οικονοµικά στο Πανεπιστήµιο Tulane και επίσης έχει κάνει πέρασµα από το φιλµ «Backtrace» του 2018, µε τον «Σλάι», κατά κόσµον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Με τον «Τίνο» έκαναν την επίσηµη πρώτη τους στον χλιδάτο γάµο, επιβεβαιώνοντας έτσι πως η σχέση τους είναι σοβαρή. Παρότι είναι νεαρή, έχει ήδη έναν γάµο στο «βιογραφικό» της, µε τον κατά 10 χρόνια µεγαλύτερό της επιχειρηµατία Μπίλι Χέιρ: Χώρισαν τον Μάιο, αλλά µέχρι τον Φεβρουάριο κυκλοφορούσαν µαζί και έµοιαζαν µονιασµένοι.

Στα κόρτ

Για φινάλε, η πυξίδα δείχνει Γουίµπλεντον: Ξεκίνησε αυτές τις ηµέρες, συγκεντρώνοντας όχι µόνο την κρεµ ντε λα κρεµ των σταρ των κορτ, αλλά και πολλούς γαλαζοαίµατους – από τα χρόνια τα παλιά, το τένις είναι αγαπηµένο άθληµα των απανταχού royals.

olympia_1

Εκεί είδαµε τη Μαρί-Σαντάλ µε τον Παύλο (µάλιστα κυκλοφόρησαν και µε σκούτερ) και τη Μαρία-Ολυµπία, που, ως σοσιαλιτέ που σέβεται τον τίτλο της, αλλά και ως µούσα του Bvlgari (από τους κορυφαίους οίκους κοσµηµάτων διεθνώς), δεν θα µπορούσε να απέχει. Πρόσφερε µάλιστα και στο φιλοθέαµον κοινό, τους διαδικτυακούς της φίλους, µία από τις πιο sexy φωτογραφίες της, εκτός event, µε θεόστενο µπουστιέ.


Δημοσιεύθηκε στο Secret των Παραπολιτικών στο Σάββατο 6/7