Στην Ελλάδα βρέθηκε ο διάσημος YouTuber IShowSpeed το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) και οι fans του έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να πάρουν μέρος στο live βίντεό του.

Στο live βίντεο που μετέδωσε ο IShowSpeed εμφανίστηκαν δεκάδες νεαροί θαυμαστές του, που τον ακολούθησαν και αλληλεπιδρούσαν μαζί του, όσο εκείνος περπατούσε σε περιοχές της Αθήνας ή όσο ήταν μέσα σε αμάξι.


Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γνωστό YouTuber, εξάλλου, με περίπου 26.000.000 συνδρομητές στο YouTube και έντονη παρουσία στο διαδίκτυο.

Εκατοντάδες χιλιάδες θεατές στο live του YouTuber IShowSpeed. Mετά από δύο περίπου ώρες το ενδιαφέρον δεν έχει μειωθεί, καθώς παρακολουθούν 225.000 άτομα περίπου, ενώ στο πλάι του YouTuber, που φορά μπλούζα με την ελληνική σημαία, παραμένουν αρκετοί συγκεντρωμένοι.

Το live βίντεο του YouTuber

irl stream in Greece 🇬🇷


Το επεισοδιακό ταξίδι του YouTuber σε Νορβηγία, η συνάντηση με Ράμα στην Αλβανία

Νωρίτερα, ο IShowSpeed επισκέφθηκε τη Νορβηγία, αλλά το ταξίδι του ήταν επεισοδιακό, αφού του «επιτέθηκαν» οι fans και τον στρίμωξαν μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να καλέσει την ασφάλεια και την αστυνομία.

Σε άλλη στάση της «περιοδείας» του, ο YouTuber πήγε στην Αλβανία και συνάντησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα:

I Met The Prime Minister Of Albania! 🇦🇱