Τα ερωτευμένα ζευγάρια δηλώνουν full in love αλλά καθυστερούν τον γάμο τους.


Ήβη Αδάμoυ και Μιχάλης Κουινέλης

Οι πρόσφατες δηλώσεις του ζευγαριού προκάλεσαν ποικίλα σχόλια. Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου έχουν αποκτήσει ήδη μια κόρη, ωστόσο αρνούνται για την ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

1-kouinelhs-adamou

«Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο», απάντησε πρόσφατα ο Μιχάλης Κουινέλης σε συνέντευξή του στο Action 24.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μπορεί η δημοφιλής influencer να μοιράζεται καθημερινά όλα της τα νέα με τους followers της, ωστόσο γύρω από το ενδεχόμενο του γάμου, η Ιωάννα Τούνη έχει αφήσει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη, έχω μείνει με το δαχτυλίδι και τη λαχτάρα! Δεν λέμε κάτι για γάμο, έχει πάει πίσω αυτό το θέμα», είχε απαντήσει η Ιωάννα Τούνη σε σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους.

1-ioanna-touni-dimitris-alexandrou

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από πλευράς του έχει κάνει τη μεγάλη κίνηση, αφού κατά το ταξίδι τους στη Βενετία εκείνος προσέφερε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στην αγαπημένη του κάνοντας πρόταση γάμου πάνω στη γόνδολα. Για την ώρα προτεραιότητα του ζευγαριού αποτελεί ο γιος τους, Πάρης.

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού

Αρκετά χρόνια σχέσεις μετρούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αποκλείοντας για την ώρα το ενδεχόμενο του γάμου.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο θεσμός του γάμου δεν θα άλλαζε τίποτα στην καθημερινότητά της, αφού η ίδια ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον αγαπημένο της τα τελευταία χρόνια, όπως τους βλέπουμε και να ποζάρουν συχνά μαζί στα social media.

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού

«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη γιατί δεν είναι στις ανάγκες μας να παντρευτούμε. Ο Γιάννης έχει ήδη παντρευτεί οπότε το έχει κάνει. Εμένα με απασχολούν άλλα πράγματα. Ο γάμος πέρα από το όμορφο πάρτι δεν θα μου προσέφερε κάτι άλλο στην καθημερινότητά μου», είχε απαντήσει η Κατερίνα Γερονικολού.

Ιωάννα Παππά και Κώστας Πάντος

Τη δική τους οικογένεια έχουν δημιουργήσει η Ιωάννα Παππά και ο Κώστας Πάντος, δίπλα στον 5,5 ετών γιο τους. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, ενώ δεν έχει βαφτίσει τον γιο του.

Ιωάννα Παππά και Κώστας Πάντος

Η Ιωάννα Παππά σε συνέντευξή της είχε απαντήσει για τις αναβολές των δύο τελετών: «Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου. Η αλήθεια είναι ότι με τον σύντροφό μου δεν περιμέναμε ότι θα ερχόταν ένα παιδί τη στιγμή που ήρθε, παρότι είχαμε πάρει την απόφαση να γίνουμε γονείς. Μετά συνέβησαν διάφορα γεγονότα που δε μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε ούτε σε γάμο, ούτε σε βάπτιση. Ο γιος μας είναι 4,5 ετών. Πλέον το πιθανότερο είναι ένας γάμος παρά μια βάπτιση και θα είναι παρανυφάκι», είχε αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Σύλβια Δεληκούρα και Δημήτρης Λιόσης

Αρνητική ήταν η απάντηση της ηθοποιού στον σύντροφό της, Δημήτρη Λιόση, όταν εκείνος την ζήτησε σε γάμο. Μπορεί το ζευγάρι να παραμένει μαζί και ερωτευμένο, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως έγιναν λίγο αντίστροφα.

Σύλβια Δεληκούρα και Δημήτρης Λιόσης

Όπως είχε απαντήσει η Σύλβια Δεληκούρα σε συνέντευξή της: «Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Τώρα αρέσει σε εμένα ο γάμος, αλλά δεν θέλει εκείνος. Δεν ξέρω πώς το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Όταν μου έκανε την πρόταση γάμου ο Δημήτρης, πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά όλα αυτά, του είπα "Όχι". Δεν ήθελα να παντρευτώ, δεν ξέρω. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικά και όλα αυτά που γίνονται στον γάμο», είχε αναφέρει καλεσμένη στο «The 2Night Show».