Ο Νίκος Πελετιέ βγήκε στην αντεπίθεση στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love», καθώς είδε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν.

Κάποια σχόλια που έκαναν οι υπόλοιποι παίκτες για τις αντιλήψεις του, φαίνεται πως δεν του άρεσαν. Ωστόσο, ο ίδιος έχει άλλη άποψη.

Όπως είπε, είναι αυθεντικός και λέει αλήθειες, μέσα από τις οποίες προσπαθεί να ανοίξει τα μάτια του κόσμου. «Εμένα δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για αυτά που λέω, με νοιάζει ότι μας βλέπει πολύ κόσμος, άρα εσύ αν δείξεις μια λανθασμένη συμπεριφορά ή κάτι αρνητικό, αυτές οι γυναίκες θα το αντιγράψουν. Πρέπει να δείξουμε θετικές συμπεριφορές», είπε ο Νίκος Πελετιέ.


Στη συνέχεια, προκάλεσε νέες αντιδράσεις, λέγοντας πως άνδρες και γυναίκες χωρίζονται σε Α' και Β' κατηγορία. Τόνισε μάλιστα σε κάποιο σημείο, πως η αξία ενός άνδρα κρίνεται από την εμφάνιση της γυναίκας που έχει δίπλα του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter δεν άφησε ασχολίαστα τα λεγόμενά του, με τους τηλεθεατές να εκφράζουν δημόσια την αντιπάθειά τους για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Δείτε μερικά σχόλια στο Twitter: