Μέσα σε δευτερόλεπτα, εκατοντάδες νεαροί άρχισαν να τρέχουν προς την Ηρώδου Αττικού, αιφνιδιάζοντας τους λίγους αστυνομικούς της ΥΜΕΤ και κινήθηκαν προς ένα μεγάλο τζιπ.

Δείτε ακόμη - IShowSpeed: Στην Ελλάδα ο διάσημος YouTuber - Χαμός στο κέντρο της Αθήνας με fans του (Βίντεο)

Ο 19χρονος IShowSpeed συνάντησε από κοντά Έλληνες influencers και youtuber, ενώ περίμενε να δοκιμάσει πιτόγυρα εκφράζοντας αργότερα στην κάμερα την εμπειρία του για την επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης - IshowSpeed: Μία μέρα με τον διάσημο YouTuber - Θαυμαστές τον κυνηγούσαν στο κέντρο της Αθήνας - Τα πιο δυνατά κλιπ της επίσκεψής του (Βίντεο)

Στο πλευρό του βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Όπως φαίνεται και από το βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης πλησίασε τον IShowSpeed την στιγμή που ο διάσημος Youtuber περίμενε στο κατάστημα να δοκιμάσει πιτόγυρα.

Όσο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε ξεκινήσει να του μιλά με το κινητό του τηλέφωνο στο χέρι, ο IShowSpeed ενημερώθηκε πως η παραγγελία του ήταν έτοιμη φεύγοντας με πανηγυρισμούς από το κατάστημα, αφήνοντας στη μέση τη συζήτηση με τον Έλληνα Youtuber.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

@paragkagr ΑΚΥΡΟ ΚΟΨΙΑΛΗΣ απο iShowSpeed 😆❌❌❌#ishowspeed #κοψιαλης #kopsialis #ishowspeedclipz #greece #akyros🥴 ♬ πρωτότυπος ήχος - ΠαράγκαGR