Ο Παύλος Ασπρογέρακας δηλώνει  «Με πειράζει» συνεχίζοντας τα δισκογραφικά του βήματα. 
O ανερχόμενος και ταλαντούχος τραγουδιστής επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που σίγουρα θα ταυτιστούμε.
Το «Με πειράζει» σε στίχους του Φίλιππου Χούμη και σε μουσική του ίδιου του ερμηνευτή είναι μια δυναμική μπαλάντα, όπου ο Παύλος απογειώνει με την ερμηνεία του.

Το «Με πειράζει» κυκλοφορεί με music video με την σκηνοθετική ματιά της ομάδας «Τhe secret Empire» και κυκλοφορεί από το επίσημο YouTube Channel του Παύλου Ασπρογέρακα. 
Ο νεαρός τραγουδιστής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο “X factor” όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο του , την γνήσια λαϊκή φωνή του αλλά και τον χαρακτήρα του. 
Έκανε απόλυτα επιτυχημένες  σεζόν εμφανίσεων δίπλα στην λατρεμένη του Σοφία Βόσσου που τον στηρίζει με πολύ αγάπη και τη θεωρεί δεύτερη μητέρα του. 

Το «Με πειράζει»,  «γεννήθηκε» στα συνθετικά μαθήματα του Νο 1 μουσικοσυνθέτη της εποχής μας Γιώργου Θεοφάνους, τον οποίο ο ερμηνευτής θαυμάζει από μικρή ηλικία και εμφανίστηκε στην τηλεοπτική του εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα». 

Πριν ένα χρόνο, ο Παύλος Ασπρογέρακας κυκλοφόρησε την επανεκτέλεση του «Πάμε Παρακάτω» όπου πρώτος ερμήνευσε ο Αντώνης Ρέμος.