Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποχαιρέτησαν με ένα βίντεο τον «Σασμό».

Η δραματική σειρά του Alpha έριξε αυλαία, μετά από τρία χρόνια και οι ηθοποιοί εξέφρασαν τα συναισθήματά τους.

Σε βίντεο που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, o «Μαθιός» και η «Βασιλική» αποχαιρετούν τους ρόλους τους και μιλούν για τον Σασμό.

Ο Δημήτρης Λάλος πρώτος, δήλωσε: «Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα πρώτα γυρίσματα. Η αθωότητα που είχαμε μπαίνοντας σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Πώς γνωρίζαμε τους χαρακτήρες, την ιστορία και πώς σιγά σιγά, ανακαλύπταμε τι είναι αυτό που κάνει ιδιαίτερη τη σειρά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που θα μου λείψει είναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, η καθημερινή επαφή με τους σκηνοθέτες, τα παιδιά από την παραγωγή, τους συναδέλφους μου και σίγουρα, ο χαρακτήρας μου, ο Μαθιός. Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα, αλλά νομίζω ότι το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη».



Από την πλευρά της, η  Μαριλίτα Λαμπροπούλου δήλωσε: «Γεμίσαμε συναισθήματα και εκτός λήψης και εντός. Εξερευνήσαμε μια τεράστια γκάμα της ανθρώπινης ψυχής, ψυχολογίας και συναισθημάτων. Αγαπηθήκαμε, αγχωθήκαμε, μελαγχολήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστηθήκαμε την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν τρία χρόνια. Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και μόνο που το λέω. Νιώθω ότι δεν την αποχαιρετώ στα αλήθεια. Αποχαιρετώ μόνο την καθημερινότητά της, γιατί αυτή πάντα θα υπάρχει κι ίσως αποκτήσει και μια ποιητική θέση κάπου».