Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με αφορμή κάποιες ερωτήσεις που δεχόταν από τους διαδικτυακούς της φίλους για ένα κόσμημα που φοράει, έκανε μια αναφορά στον Χρήστο Μάστορα.

Πιο συγκεκριμένα, μια εταιρεία «αντέγραψε» το κολιέ που φοράει καθημερινά το μοντέλο και έτσι αποκάλυψε ότι αυτό ήταν το πρώτο δώρο που της είχε χαρίσει το αγόρι της στα γενέθλιά της.

«Κάποιες εταιρείες λένε ψέματα σε πελάτες ή σε εσάς που μπορεί να στείλετε μήνυμα και να έχετε δει μια αντιγραφή αυτού του κολιέ, που δεν το βγάζω από πάνω μου. Είναι το πρώτο δώρο που μου είχε κάνει το αγόρι μου στα γενέθλιά μου. Αλλά πολλές εταιρίες faux κοσμημάτων το έχουν φτιάξει. Οκ, αλλά σας λένε ψέματα!

Μπορεί να τους στείλετε μήνυμα και να τους ρωτήσετε αν είναι αυτό το κολιέ που φοράω και να σας απαντήσουν θετικά. Να πω ότι είναι ψεματάκια και ότι δεν είναι σωστό να κοροϊδεύετε το κοινό σας και το κοινό μου ταυτόχρονα. Οπότε θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι δεν ανήκει σε καμία από τις εταιρείες που το διαφημίζουν. Αυτά», εξήγησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το συγκεκριμένο κολιέ που επέλεξε ο Χρήστος Μάστορας για τα γενέθλια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη,(κάνοντας μια αναζήτηση σε eshop κοσμημάτων) κοστίζει περίπου 2.500 ευρώ.




Το υπέροχο κολιέ που της είχε χαρίσει ο Χρήστος Μάστορας στα γενέθλιά της κοστίζει περίπου 2.500 ευρώ.