Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Summer's Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο διπλά νικητής του Survivor μίλησε τόσο για την συμμετοχή που είχε στον τελικό του φετινού κύκλου ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να δώσει το παρών και στο Exathlon.

Ειδικότερα, ο Σάκης Κατσούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω τι σημαίνει για την καριέρα μου το ότι έκανα τα backstage στον τελικό του Survivor, πάντα στη ζωή μου τα πράγματα έρχονται από μόνα τους, χωρίς να κυνηγήσω κάτι. Παρόλα αυτά το μεγάλο ευχαριστώ θέλω από μένα να απευθυνθεί στον Γιώργο Λιανό που με έκανε να νιώσω πάρα πολύ άνετα γιατί είχα αρκετό άγχος. Θέλω να πω ότι καθόμασταν με την Μαριαλένα στο αμάξι δυόμιση ώρες, είχα πάει νωρίτερα για να προετοιμαστώ, να δω το stage αν και μετά άλλαξε όλο αυτό».

«Ήταν τελείως διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που νιώθω ότι μου ταιριάζει πάρα πολύ. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει τότε οπότε δεν περιμένω και κάποια δικαίωση, πραγματικά το λέω με το χέρι στην καρδιά».

«Θα μπορούσαμε να σε δούμε στο Exathlon;» ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ για να απαντήσει με αυτοπεποίθηση ο Σάκης Κατσούλης ως εξής. «Να παίζω, σίγουρα. Έχω πάρει μερικά κιλάκια αλλά θα τα χάσω. Επειδή έχουμε δει τις πίστες του Exathlon, είναι πολύ πιο αγωνιστικό από το Survivor. Το Survivor έχει και το κομμάτι του ριάλιτι. Επειδή όμως το Survivor το ζήσαμε, θα επέλεγα το Exathlon».