Ο Mente Fuerte για μια ακόμη χρονιά επέλεξε την Σκιάθο για τις καλοκαιρινές του διακοπές!

Ο γνωστός τράπερ μάλιστα, σύμφωνα με το skiathoschannel.gr επισκέφτηκε γνωστό εστιατόριο του νησιού για να συναντήσει τον καλό του φίλο και ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Δημήτρης Κουδούνας.

Τα δημιουργικά πιάτα της κουζίνας του restaurant Fonissa εξίταραν τον Mente Fuerte και συνομίλησε με τον υπεύθυνο Θάνο Αιβαλιωτη για την ποιότητα τους.Το Fonisssa είναι η 3(τρίτη) χρονιά δημιουργικότητας του στην Σκιάθο και πολλοί επώνυμοι και όχι μόνο το προτιμούν για να δειπνήσουν…απλώς κάντε την κράτηση σας….θα σας περιμένουν με το χαμόγελο στα χείλη να σας ενημερώσουν για το menu του φαγητού και τα υπέροχα κρασιά τους.

Για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κουδούνας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Επίσης ο αλησμόνητος πατέρας του Κώστας, εκτός από θερμός υποστηρικτής της Ένωσης ήταν και χορηγός των ακαδημιών της ομάδας, υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και ιδρυτικό μέλος των Supporters.Ποιοτικό φαγητό γεμάτο απολαύσεις στον ουράνισκο σας…στο Fonissa!

mente-723x1024
mente-fuerte-581x1024__1_