Η Νάνσυ Νικολαΐδου μίλησε για τη συγκίνησή της στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και την τηλεοπτική σεζόν του χρόνου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της.

«Είμαι ένας άνθρωπος που με ξεπερνάει το συναίσθημα, χώρια που το ευχαριστώ δεν ήταν για την εκπομπή αλλά για την Ελένη. Ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Πιστεύω στη χημεία των ανθρώπων. Μπορεί να έρθει ένας άνθρωπος σε μια εκπομπή και να πάει όλο λάθος. Στις καινούργιες δουλειές πάμε με φως, δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι φως μέχρι το τέλος γιατί πολλές φορές το φως έχει συναντήσει το σκοτάδι. Εννοείται ότι υπήρχαν και πολύ δύσκολες συνεργασίες και συνεργασίες που έπρεπε να τις κάνω.

Η Ελένη είναι ένα σημείο αναφοράς. Νομίζω ότι η Ελένη έχει πει σε όλους τους τόνους ότι αυτή τη στιγμή πάει να κάνει διακοπές, δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να την περιμένει τον Σεπτέμβρη», είπε αρχικά η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Και συνέχισε η Νάνσυ Νικολαΐδου: «Η τηλεόραση μπορεί να υπάρξει χωρίς κανέναν από μας. Η Ελένη όμως είναι μια κατηγορία από μόνη της και κάνει μια τηλεόραση που λείπει, φέρνει μια λιακάδα. Βράδυ φυσικά και θα την έβλεπα, γκράντε, κουκλάρα, να κάνει συνεντεύξεις. Θα την έβλεπα σε όλες τις ζώνες. Βρισκόμαστε όλοι σε συζητήσεις γενικά, όχι μόνο με το κανάλι. Γενικά υπάρχει ένας αναβρασμός γιατί φέτος αυτή η σεζόν έχει τραβήξει πολύ πίσω γιατί ακόμα δεν έχουν αποφασιστεί ζώνες, παρουσιαστές. Η τηλεόραση θα έχει τα ψυχολογικά της του χρόνου και θα έχουμε κι εμείς τα δικά μας. Νομίζω ότι το πλαίσιο είναι λίγο φλου. Υπομονή και ψυχραιμία για όσους κάνουν αυτή τη δουλειά».