Από τους στίβους μάχης του «Survivor» στον ιδανικό άντρα του «The Bachelor», ο φρεσκοχωρισμένος 38χρονος ηθοποιός Αλέξης Παππάς φωτογραφίζεται στη Μύκονο και μιλάει για τα μαθήματα ζωής που πήρε από τους γονείς του, τη διαδρομή από τη Βόρειο Ήπειρο στις διεθνείς πασαρέλες, αλλά και τα παιχνίδια του μυαλού που αποφεύγει για να κατακτήσει μια γυναίκα.

Δείτε ακόμη - Αλέξης Παππάς - Έλενα Αϊβαλή: Παθιασμένα φιλιά σε βραδινή έξοδο για το ερωτευμένο ζευγάρι (Φώτο)

Παράλληλα, αποκαλύπτει όμως στο περιοδικό «OK!» και τον χωρισμό του από την πρώην πλέον σύντροφό του, Έλενα Αϊβαλή, μετά από 1,5 χρόνο σχέσης.


Εσύ έχεις κάνει τρέλες από έρωτα;

Νομίζω ότι όποιος δεν έχει κάνει τρελά πράγματα δεν έχει βιώσει το συναίσθημα του έρωτα.

Δεν είσαι πλέον μαζί με τη φωτογράφο Ελένη Αϊβαλή;

Όχι, δεν είμαι. Δεν θέλω να σχολιάσω όμως κάτι παραπάνω. Ας το αφήσουμε εδώ.

Έχεις ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή σου;

Όχι πάρα πολλές. Ο έρωτας και η αγάπη είναι έννοιες που ο καθένας τις εξηγεί με τον δικό του τρόπο. Για μένα η αγάπη έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι και πόσο ευγενικός είσαι με τον άλλο. Από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν κάποιον να αισθάνεται αυτή τη μαγική συχνότητα μέσα του, η οποία τον κάνει να αναρωτιέται τι του συμβαίνει. Αυτό το «δεν ξέρω τι είναι αυτό» ίσως είναι η καλύτερη εξήγηση για το τι είναι η αγάπη. Και το «νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα» ίσως είναι η κατάλληλη ερμηνεία για το τι είναι έρωτας.