Οι δυο τους φτάσανε μαζί στον Τελικό του Survivor 2024, όμως ένας κατάφερε να πάρει το έπαθλο. Παρόλα αυτά διατηρούν άψογες σχέσεις και φαίνεται πως μια νέα φιλία ξεκίνησε. Μάλιστα έδωσαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «Hello».

Survivor 2024 - Ντάνιελ Νούρκα και Φάνης Μπολέτσης

Η τηλεοπτική εικόνα σας νιώσατε να σας αδικεί κάπου; Ειδικά εσένα, Φάνη, σε έχουν κατηγορήσει για έπαρση

Φ.ΜΠ.: Δεν έχω δει ακόμα επεισόδια. Δεν ξέρω πώς φαίνονταν στην τηλεόραση οι αντιδράσεις μου. Αλλά μπορώ να πω ότι τις περισσότερες φορές που ήμουν έντονος, απαντούσα κυρίως σε σχόλια της αντίπαλης ομάδας. Όχι πως δεν έχω κάνει κι εγώ λάθη, φυσικά κι έχω κάνει. Μου ασκούνταν τεράστια πίεση, συχνά χωρίς λόγο και αφορμή, συντονισμένα και με διάρκεια... Αν γινόταν συμβούλιο και δεν ακουγόταν το όνομά μου ή δεν ήμουν στο επίκεντρο, έκανα πάρτι μετά.

ΝΤ.Ν.: Ο Φάνης δεν είχε έπαρση. Είχε, δικαίως, τεράστια πίστη στον εαυτό του. Και δεχόταν όντως πίεση, πόλεμο, θα έλεγα. Οτιδήποτε κι αν έλεγε ο Φάνης είχε βαρύτητα, έμπαινε στο μικροσκόπιο, γινόταν αφορμή. Αν τα έλεγα εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος παίκτης αυτά που έλεγε ο Φάνης, μπορεί να μη γινόταν καν θέμα. Ακούμπησε ο Φάνης τα τοτέμ σε έναν αγώνα και συζητούσαμε 45 λεπτά αν είναι κλέφτης. Οποιοσδήποτε άλλος να το είχε κάνει, δεν θα ασχολούμασταν καν.

Survivor 2024 - Ντάνιελ Νούρκα και Φάνης Μπολέτσης

Τι είναι αξιοποιήσιμο από αυτή την εμπειρία;

ΝΤ.Ν.: Το ότι ανακαλύπτεις πτυχές του εαυτού σου που δεν γνώριζες και πως έχεις μεγαλύτερες αντοχές από αυτές που φαντάζεσαι. Αυτά, νομίζω, θα μας χρησιμεύσουν και σε δύσκολες στιγμές της ζωής μας.

Φ.ΜΠ.: Η δύναμη ψυχής που κάθε παίκτης έπρεπε να έχει για να αντέξει όλες τις δυσκολίες, είτε ψυχολογικές είτε σωματικές. Για μένα ένα τέτοιο σημείο ήταν όταν τραυματίστηκα στον ώμο μου.

ΝΤ.Ν.: Επειδή ήταν και σοβαρός, και προς το τέλος του παιχνιδιού.

Φ.ΜΠ.: Ακόμη και στους τελικούς δεν έβαζα βάρος σε αυτό το χέρι για να περάσω εμπόδιο. Αλλά, εντάξει, τα καταφέραμε και φτάσαμε στο τέλος.

Survivor 2024 - Ντάνιελ Νούρκα και Φάνης Μπολέτσης