Ο Good Job Nicky έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει, το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision, αλλά και τις κρίσεις πανικού.

Δείτε ακόμη - Good Job Nicky: "Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει, έχω βρει τον Νικόλα" - "Έχω σκεφτεί να αλλάξω και το όνομά μου"


Good Job Nicky: Έχω κλειθροφοβία

Ο νεαρός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη σε εκπομπή του YouTube και ανέφερε αρχικά, για τον ίδιο: «Δεν φοβάμαι να παίξω μπροστά σε 25.000, αλλά δεν θα μπω σε ασανσέρ στην Ελλάδα. Έχω κλειθροφοβία, το να μην μπορείς δηλαδή να φύγεις από τον χώρο. Σε αεροπλάνα μπαίνω», ανέφερε αρχικά ο Good Job Nicky.

Έχω ψευδοδυσφαγία, ήταν αποτέλεσμα των κρίσεων πανικού

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ψευδοδυσφαγία που απέκτησε, μετά από κάποιες κρίσεις πανικού.

«Έχω ψευδοδυσφαγία, ήταν αποτέλεσμα των κρίσεων πανικού. Υπάρχει η δυσφαγία και η ψευδοδυσφαγία. Η ψευδοδυσφαγία είναι εγκεφαλική στο κεφάλι σου και η δυσφαγία έχει να κάνει με τους μύες της κατάποσης. Τα συμπτώματα και των δύο είναι τα ίδια», εξήγησε ο Good Job Nicky.

Κάτι προσπαθεί να σου πει ο οργανισμός σου

«Νιώθω ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι να έχεις άτομα που σε αγαπάνε δίπλα σου. Το δεύτερο είναι σταδιακά να εκθέτεις τον εαυτό σου στους φόβους σου και το τρίτο είναι το για ποιον λόγο είναι εκεί. Κάτι προσπαθεί να σου πει ο οργανισμός σου, κάποια αλλαγή ζητάει», είπε στη συνέχεια ο Good Job Nicky.

Έχω πάθει τρεις αναφυλαξίες στη ζωή μου

Όπως είπε αργότερα, αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα ήδη από την εφηβεία του. «Ξεκινάει από μικρή ηλικία, είχα βαριές αλλαγές, όχι διατροφικές. Πάθαινα αναφυλαξίες. Μου βγήκε στα 12 - 13 και με ταλαιπώρησε μέχρι τα πρώτα χρόνια μου ως ενήλικας. Έχω πάθει τρεις αναφυλαξίες στη ζωή μου. Με συμμάζεψαν, είχα μεγάλη άγνοια κινδύνου, έκανα ασταμάτητα μαλ**** σαν άνθρωπος και μου έβαλαν φρένο», τόνισε κλείνοντας ο Good Job Nicky.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

ΑΝ ΠΑΩ EUROVISION ΘΑ ΒΓΩ ΠΡΩΤΟΣ - ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ #28