Θυμίζουμε ότι είχε ένα τροχαίο ατύχημα που την έστειλε στο νοσοκομείο ενώ λίγες μέρες μετά ήρθε στο φως της δημοσιότητας και μια άλλη περιπέτεια που είχε στο κέντρο της Αθήνας. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια λίγες ημέρες πριν το τροχαίο της είχε εμπλοκή σε ένα άλλο οδικό περιστατικό.

Δείτε ακόμη - Δέσποινα Μοιραράκη: Τροχαίο ατύχημα για την παρουσιάστρια του "Cash or Trash" – Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Όπως ειπώθηκε, πέρασε με κόκκινο φανάρι, έγινε μια μίνι καταδίωξη από αστυνομικούς και της αφαιρέθηκε το δίπλωμα. Και τις επόμενες ημέρες οδηγούσε η κυρία Μοιραράκη χωρίς δίπλωμα μετά από την παράβαση πριν μέρες.

Δείτε επίσης - Δέσποινα Μοιραράκη: Πέρασε με κόκκινο φανάρι, έγινε μια μίνι καταδίωξη και της αφαιρέθηκε το δίπλωμα (Βίντεο)

Στο βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας χθες το βράδυ η Δέσποινα Μοιραράκη, είπε μεταξύ άλλων: «Σας τρόμαξα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη. Δεν το ήθελα όμως. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για την αγάπη σας και την αμέριστη υποστήριξή σας στο πρόσωπό μου. Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω τον αγώνα της ζωής μου και πάνω απ' όλα μεγάλη χαρά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: