Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει απολύτως καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά του, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του.

Ο διάσημος ηθοποιός διατηρεί σχέσεις με τα ανήλικα παιδιά του, καθώς υφίσταται η κοινή επιμέλειά τους με τη Τζολί.

Ωστόσο, όπως αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του σταρ, δεν ισχύει το ίδιο για τα μεγαλύτερα παιδιά του. Κάποια μάλιστα, επέλεξαν να αλλάξουν το επίθετό τους, χρησιμοποιώντας μόνο το Τζολί και διαγράφοντας το Πιτ.


«Δεν έχει καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά του. Η ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά είναι λίγο πιο περιορισμένη το τελευταίο διάστημα, λόγω του δύσκολου προγράμματος των γυρισμάτων του», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα έχει τα παιδιά τις περισσότερες φορές, αλλά βάσει της συμφωνίας τους δικαιούται να τα επισκέπτεται».

Αυτό το διάστημα, ο ηθοποιός έχει να διαχειριστεί τα νομικά θέματα του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, και τα έντονα προβλήματα με τα παιδιά του, που το ένα μετά το άλλο διαγράφουν το όνομα του πατέρα τους.


Για τον 60χρονο σταρ όμως, τα συνεχιζόμενα νομικά προβλήματα και η αποξένωση από τα παιδιά του έχουν δυναμώσει τη σχέση του με τη Ραμόν, σύμφωνα με τη DailyMail.com.

Δείτε ακόμη - Μπραντ Πιτ: Έτοιμος να γίνει ξανά πατέρας - "Θέλει να αποκτήσει παιδιά με τη νέα του σύντροφο", αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι

Μάλιστα, όσον αφορά τον έρωτα, ο Χολιγουντιανός αστέρας φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και δεν αποκλείει την ιδέα ενός τρίτου γάμου ή της απόκτησης περισσότερων παιδιών με την αγαπημένη του Ινές ντε Ραμόν.


Ο ηθοποιός του «Troy» είναι σύμφωνος με το να κάνει μια νέα αρχή με τη Ινές ντε Ραμόν και μάλιστα έχει πει σε φίλους του ότι η 34χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων θα γινόταν «υπέροχη μητέρα», σύμφωνα με φίλο του σταρ.

Ένας φίλος του Μπραντ Πιτ δήλωσε στη DailyMail.com: «Είναι καταστροφικό για τον Μπραντ το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά του, αλλά η Ίνες ήταν μια πραγματική πηγή παρηγοριάς και στην πραγματικότητα τους έφερε πιο κοντά». Και πρόσθεσε: «Το να έχει περισσότερα παιδιά στη ζωή του δεν αποκλείεται. Η Ινές είναι νέα και ο Μπραντ είπε ότι είναι 100% σύμφωνος αν θέλει να κάνει παιδιά. Του αρέσει η ιδέα να χτίσει μια ζωή με την Ινές και τίποτα δεν είναι εκτός συζήτησης».

«Ο Μπραντ είπε ότι η Ινές θα ήταν μια υπέροχη μητέρα. Είναι υπομονετική, άνετη και έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Με άλλα λόγια, η σχέση τους κυλάει ομαλά και χωρίς δράματα. Είναι μαζί με την Ινές για μεγάλο χρονικό διάστημα», σχολίασε η πηγή.