O Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επέστρεψε στο θέατρο μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα τον περασμένο Μάρτιο και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και έμεινε για λίγες ημέρες.

Μετά την επιστροφή του στο θέατρο και συγκεκριμένα στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», ο ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτηση, όπου εξέφρασε τη συγκίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο θέατρο και κάτω από αυτή ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την αγάπη τους και τις ευχές που του έστειλαν.

Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έγραψε: «Η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη… Επέστρεψα στη σκηνή με τους Μπαμπάδες σε γεμάτα θέατρα με γέλια και χαρές! Η περιοδεία μας σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα Τετάρτη στο Κιλκίς, 11-12/7 στο Δάσος στη Θεσσαλονίκη, 13-14/7 στο Αλκαζάρ στη Λάρισα και μετά Έδεσσα, Βέροια, Σερρες, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή κ.λπ. Καλή αντάμωση λοιπόν! Σας ευχαριστω μέσα απ' την καρδιά μου για την αγάπη και τις ευχές σας!».