Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα και τους λόγους που αποφεύγει να μιλάει γι' αυτό.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε αρχικά στην ανοσοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται.

«Αυτές τις μέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι. Δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα δεν φοβάται καθόλου τον θάνατο ή όμτι μπορεί να πάθει κάτι. Την τρομάζει, όμως, η σκέψη να μην έχει τακτοποιήσει το παιδί της.

«Δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά», εξήγησε η Βάνα Μπάρμπα.

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πόσο καιρό ταλαιπωρείται με την υγεία της. «Είναι τώρα τρία χρόνια, τέσσερα. Αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα, έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδερφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω κι αυτή την επέμβαση. Σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη "καρκίνος" δίπλα από το όνομά μου», είπε κλείνοντας.