Τη Μέγκι Ντρίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την προσπάθεια συναδέλφων της στον χώρο της υποκριτικής όσο και τις τηλεοπτικές προτάσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Πιο συγκεριμένα, όσον αφορά την προσπάθεια της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Ειρήνης Στεργιανού στον χώρο της υποκριτικής, η Μέγκι Ντρίο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν τα κατάφεραν στον χώρο της μόδας, οπότε πρέπει κάπου αλλού να τα καταφέρουν κάπως. Αυτό έχω να πω».

«Εσύ θα πήγαινες να δεις, ας πούμε, Τσέχοφ από την...», ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ, για να τοποθετηθεί το γνωστό μοντέλο ως εξής: «Κοίτα τώρα, η Ειρήνη είναι και φίλη μου και κάνει μια καλή προσπάθεια. Αλλά τώρα όχι και Τσέχοφ στην Ειρήνη Στεργιανού! Νομίζω ότι μερικά πράγματα έχουν τη δική τους βαρύτητα».

«Δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ότι ενώ έχει τηλεοπτικές προτάσεις, πάντα την τρώνε τα κυκλώματα της τηλεόρασης», σχολίασε, εν συνεχεία, ο ρεπόρτερ της καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, με τη Μέγκι Ντρίο να… βγάζει το «όπλο» της και να απαντά βιτριολικά. «Σιγά τις προτάσεις που θα έχει! Εντάξει, τώρα. Αλήθεια τώρα;».

«Εντάξει, κι εγώ μπορώ να σηκωθώ και να πω ότι είχα 100 προτάσεις και "χθες με πήραν τηλέφωνο και δεν ήξερα πώς να προλάβω να σηκώσω τις προτάσεις". Εντάξει, έχουμε την απώλεια της Ελένης Μενεγάκη. Λέτε να τη βάλουν στη θέση της; Αλήθεια; Εμένα πάνελ, πάντως».