Την τιμητική της έχει και φέτος η Μύκονος, αφού πολλοί είναι οι σταρ από το εξωτερικό που την επισκέπτονται. Ένας από αυτούς είναι και η Natalie Portman. Η χολιγουντιανή ηθοποιός καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV μέσα σε φουσκωτό που την μετέφερε σε άλλο μεγαλύτερο σκάφος προκειμένου να κάνει μίνι κρουαζιέρα στα μαγευτικά Κουφονήσια.

Δείτε ακόμη - Η Νάταλι Πόρτμαν κάνει διακοπές στη Μύκονο - O xορός της με drag queen (Βίντεο)

H 43χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια, η οποία έχει κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου υποδυόμενη μια μπαλαρίνα στην ταινία «Μαύρος Κύκνος», συνοδευόταν από την κόρη της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Natalie Portman εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορεί ελεύθερη κι ωραία αφού πήρε διαζύγιο από τον σύντροφό της, τον Γάλλο σκηνοθέτη και χορογράφο Benjamin Millepied με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον 12χρονο σήμερα Aleph και την επτάχρονη Amalia.

Γνωρίστηκαν το 2009, στα γυρίσματα του «Μαύρου Κύκνου». Όπως είχαν αναφέρει και οι δύο, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η κρίση στο γάμο τους ήρθε το 2023, όταν η Natalie Portman έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του Millepied με την ακτιβίστρια και συγγραφέα Camille Étienne.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: