Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ζουν χωριστά τους τελευταίους μήνες, μετά τους γάμους τους στη Τζόρτζια στις 21 Αυγούστου 2022.

Η 54χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει βρεθεί στην Ευρώπη με φίλους και στη συνέχεια στα Χάμπτονς, ενώ ο 51χρονος Μπεν Άφλεκ εργάζεται στο γραφείο του στο Λος Άντζελες. Τα πέντε παιδιά τους, που συνήθιζαν να περνούν πολύ χρόνο μαζί, δεν βρίσκονται πλέον πολύ συχνά.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά εργάζονται παρασκηνιακά για να τα ξαναβρεί το ζευγάρι.


«Τα παιδιά πιστεύουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι πραγματικά ερωτευμένοι, σαν αδελφές ψυχές, και δεν θέλουν να χωρίσουν», είπε άνθρωπος που μίλησε στο μέσο.

Τα παιδιά θέλουν ο Μπεν και η Τζένιφερ να τα ξαναβρούν πριν από τα 55α γενέθλιά της, που πέφτουν στις 24 Ιουλίου. «Υπάρχει ελπίδα ότι θα μπορούσαν να γιορτάσουν όλοι μαζί σε ένα οικογενειακό πάρτι στο Λος Άντζελες», πρόσθεσε η πηγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


Τι ακριβώς κάνουν, λοιπόν, για να βοηθήσουν τους κινηματογραφικούς αστέρες να είναι και πάλι μαζί; Τα παιδιά εστιάζουν στα θετικά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας.

«Ο Άφλεκ μπορεί να γίνει γκρινιάρης, γι’ αυτό και πρέπει να χαλαρώσει, παρόλο που είναι πολύ έξυπνος και αστείος. Τα παιδιά προσπαθούν να τον κάνουν να χαλαρώσει και να αφήσει τα πράγματα να περάσουν», ανέφερε η πηγή.

capture


Αλλά και η Λόπεζ έχει τα «στραβά» της: «Πρέπει να δουλεύει λιγότερο και να χαλαρώνει περισσότερο. Τα παιδιά είναι αγαπημένα μεταξύ τους και θέλουν να παραμείνουν οικογένεια», κατέληξε η πηγή.